GANT- DENVILLE, miesten/unisex kello

GANT
GANT- DENVILLE, miesten/unisex kello
GANT- DENVILLE, miesten/unisex kello

gant

Tuotetta rajoitettu erä.
129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7630043904534

Gant kellot

 

 

GANT DENVILLE GT039001 ,rannekello

Tuotekuvaus

Gantin Denville GT039001 on ajattoman yksinkertainen miesten kello, joka ihastuttaa ohuella kellotaulullaan. Tässä Gantin miesten kellossa on hopeanvärinen kuori ja tyylikäs musta kellotaulu, jonka paksuus on vain noin 4,8 mm. Runko on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Kellotaulun leveys on 40 mm. Kellossa on musta ranneke, joka on aitoa nahkaa. Rannekkeen leveys on 20 mm ja pituus 200 mm. Kellon vesitiiviys on 5 ATM. Koneistona käytetään Miyotan kvartsikoneistoa eli kello saa voimansa paristosta. Gantin kelloille myönnetään kahden vuoden takuu.

Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön.

Lisätiedot

MerkkiSukupuoliKategoriaMateriaaliKoneistoKoneiston tyyppiLasiRungon väriRungon leveysPaksuusRannekeRannekkeen väriRannekkeen leveysTaulun väriVesitiiviysTakuuTuotenumero

Gant
Miehet
Miesten rannekellot
Ruostumaton teräs
Kvartsi (paristo)
Miyota GL20
Mineraalilasi
Hopea
40 mm
4,8 mm
Nahka
Musta
20 mm
Musta
5 ATM
24 kk
GT039001Gant Denville GT039001. Hopeanvärinen kuori, musta 40 mm kellotaulu. Ruskea nahkaranneke. 

 
Arvostelut 0 arvostelua