Villeroy & Boch- Pähkinäsärkijä, Orava

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch-  Pähkinäsärkijä, Orava
Villeroy & Boch-  Pähkinäsärkijä, Orava

villeroy & boch

Tuotetta rajoitettu erä.
29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4003686322691


PÄHKINÄNSÄRKIJÄ, TALVI LEIPOMO-ORAVA

Punainen Pähkinänsärkijä pähkinöitä muodossa orava  Villeroy & Boch mittaus 21 x 6,4 x 14,3 cm: n päässä joulumallisto  Winter leipomo .

  • Mitat:  21 x 6,4 x 14,3 cm
  • Walnut Pähkinänruskea, joka on vuodelta 2017 peräisin oleva Joulun leipomo-joulukoristeen punainen orava, perinteisen saksalaisen posliinisen Villeroy & Bochin työpajoista.

Tämän kokoelman esineet eivät ole vain loistavia lomalaukkuja jokaiseen tyylikkääseen kotitalouteen, vaan myös keräilytavarat ja lahjat lähimmäisille.
Villeroy et Boch historiaa ja tietotaitoa
Villeroy & Boch, enemmän kuin mikään muu kallis merkki, on juurtunut syvälle eurooppalaiseen kulttuuriin. Ja koska vain niin suuri tuotemerkki pystyy tekemään, se on onnistunut säilyttämään identiteettinsä, samalla tasalla pysyminen.

Yli 260-vuotisen historian, Villeroy & Boch, enemmän kuin mikään muu kallis merkki, on juurtunut syvälle eurooppalaiseen kulttuuriin. Ja koska vain niin suuri tuotemerkki pystyy tekemään, se on onnistunut säilyttämään identiteettinsä, samalla tasalla pysyminen.
Villeroy ja Boch tarjoavat kattavan valikoiman tuotteita täysin kattaus: Top-laatu astiastot, kristallitavarat ja ruokailuvälineet, runsas valikoima valmistamiseen sekä tarvikkeet ja lahjatavaroita.

Tradition, laatu ja aitous: Nämä ovat klassisia Villeroy & Boch attribuutteja.Korkeus:
14 cm
Leveys:
21 cm
Arvostelut 0 arvostelua