Nomination- BIG, pala. USEITA VAIHTOEHTOJA!

Nomination
Nomination- BIG, pala. USEITA VAIHTOEHTOJA!
Nomination- BIG, pala. USEITA VAIHTOEHTOJA! Nomination- BIG, pala. USEITA VAIHTOEHTOJA! Nomination- BIG, pala. USEITA VAIHTOEHTOJA! Nomination- BIG, pala. USEITA VAIHTOEHTOJA! Nomination- BIG, pala. USEITA VAIHTOEHTOJA! Nomination- BIG, pala. USEITA VAIHTOEHTOJA! Nomination- BIG, pala. USEITA VAIHTOEHTOJA!

nomination italy big pala teräs teräs koru teräskoru keräily hopea nikkelivapaa unisex

Tuotetta rajoitettu erä.
24,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Nomination- BIG, pala. USEITA VAIHTOEHTOJA! Upea trendilahja mm rippi- syntymäpäivälahjaksi yms.

oksidoitu hopea - 332307

Koru kertoo tarinan
Nomination Italy on italialainen design- ja muotikorujen valmistaja. Yhtiön perusti Paolo Gensini vuonna 1987. Nomination tuli alunperin tunnetuksi huippusuositulla keräiltävällä Composable -korusarjallaan, ja 2000-luvulta ilmiö yleistyi maailmanlaajuiseksi trendiksi.
Nomination -rannekorut ovat käytössä kestäviä, laadukkaita ja turvallisia: materiaaleina käytetään kirurginterästä, 18 karaatin kultaa, 925 -hopeaa, emalia, zirkoneja ja aitoja jalokiviä.
Nomination Composable on aina kantajansa näköinen, yksilöllinen koru. Laajasta mallistosta on valittavissa lukemattomia kuviopaloja eri aihepiireistä: kirjaimia, horoskooppeja, lippuja, harrastus-, työ-, lemmikki- ja matkailuaiheisia paloja, koristellisia kivipaloja...
Suunnittele, valitse ja kokoa!

Nomination pala - oksidoitu hopea
Materiaali: Kirurginteräs, hopea, emali
Koko: Big
Takuu 24kk

Arvostelut 0 arvostelua