Villeroy & Boch- Toy´s Delight mukisetti

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch- Toy´s Delight mukisetti
Villeroy & Boch- Toy´s Delight mukisetti

villeroy & boch

Tuotetta rajoitettu erä.
44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4003686186545


Villeroy & Boch- Toy´s Delight mukisetti

Laadukkaat posliinilaadut: Valkoiset posliinikupit, joissa juhla-adventti- ja joululahjat tekevät aamiaisesta, brunssi- tai kahviaikasta, on erityinen herkku.
    Talvipaketti asetettu joulun lapsuudelle: nostalgiset posliinikupit ovat erityisen räjähdyssuojattuja ja reunoiltaan kestäviä, koska ne ovat sopivia mikroaaltouuniin.

 Villeroy et Boch historiaa ja tietotaitoa
Villeroy & Boch, enemmän kuin mikään muu kallis merkki, on juurtunut syvälle eurooppalaiseen kulttuuriin. Ja koska vain niin suuri tuotemerkki pystyy tekemään, se on onnistunut säilyttämään identiteettinsä, samalla tasalla pysyminen.

Yli 260-vuotisen historian, Villeroy & Boch, enemmän kuin mikään muu kallis merkki, on juurtunut syvälle eurooppalaiseen kulttuuriin. Ja koska vain niin suuri tuotemerkki pystyy tekemään, se on onnistunut säilyttämään identiteettinsä, samalla tasalla pysyminen.
Villeroy ja Boch tarjoavat kattavan valikoiman tuotteita täysin kattaus: Top-laatu astiastot, kristallitavarat ja ruokailuvälineet, runsas valikoima valmistamiseen sekä tarvikkeet ja lahjatavaroita.

Tradition, laatu ja aitous: Nämä ovat klassisia Villeroy & Boch attribuutteja.


Arvostelut 0 arvostelua