Nomination- Extension Collection, rannekoru. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA!

Nomination
Nomination- Extension Collection, rannekoru. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA!
Nomination- Extension Collection, rannekoru. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA! Nomination- Extension Collection, rannekoru. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA! Nomination- Extension Collection, rannekoru. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA!

nomination italy koru rannekoru teräs teräskoru swarovski elements nikkelivapaa unisex

Tuotetta rajoitettu erä.
59,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8033497429254, 8033497429278

Extension Collection Nomination- rannekoru. 

Valkoinen ruostumaton teräs ja Swarovski rannekoru. 18cm korun pituus ja 0,7cm magneetti korkeus. Viite on 043211tämä ranneke toimitetaan alkuperäisen laatikon Nomination kanssa


Swarovski Glitter rannerengas nimityksestä on ainutlaatuinen muotoilu. Rannekoru on venytettävissä koristeellisella plakalla, joka on peitetty värillisellä Swarovski-kiteellä. Muotoiltu ruostumattomasta teräksestä swarovski kristallilla.


Nomination syntyi vuonna 1987, jolloin Paolo Gensini loi modulaarisen charmiksen rannekkeen, joka onvalmistettu vaihdettavistä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista linkkeistä, jotka on koristeltu kirjaimella 18k kultaa. Hänen keksimä oli jännittävän uuden koru-seikkailun alku, joka houkutteli kansainvälisten supertähtien ja kultaseppien mielikuvitusta ympäri maailmaa. Composable-sarjan avulla voit valita henkilökohtaisen ja arvokkaan keinon juhlia elämääsi ja muita tulevia hetkiä. Nomination korut ja charmitvalmistetaan Italiassa rakkaudella ja intohimolla. Osta Nomination Composable -kokoelma tänään!


Arvostelut 0 arvostelua