GANT- BRADFORD, miesten kello

GANT
GANT- BRADFORD, miesten kello
GANT- BRADFORD, miesten kello

gant kello rannekello nahkaranneke nikkelivapaa miesten kello laadukas

Tuotetta rajoitettu erä.
191,20 €
239,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7630043923665

Gant

GANT- BRADFORD GT064001 -RANNEKELLO

Gant Bradford GT064001 on näyttävä miesten rannekello upeilla yksityiskohdilla. Kellossa on hopeanvärinen kuori ja vaalea 43 mm kellotaulu. Kellotaulussa on päivyri ja pienet mustat kellotaulut ajanottoa varten. Kellon ranneke on ruskeaa nahkaa. Gantin Bradfod-kellomalleissa on mineraalilasi ja Miyota 0S20 10Z -koneisto. Kellolla on kahden vuoden koneistotakuu.

Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön.


Lisätiedot

MerkkiSukupuoliKategoriaMateriaaliOminaisuudetKoneistoKoneiston tyyppiKoneistotakuuLasiRungon väriRungon leveysRannekeRannekkeen väriTaulun väriVesitiiviys

Gant
Miehet
Miesten rannekellot
Ruostumaton teräs
Kronografi, Päivyri
Kvartsi (paristo)
Miyota 0S20 10Z
24 kk
Mineraalilasi
Hopea
43 mm
Nahka
Ruskea
Valkoinen
5 ATM 

Arvostelut 0 arvostelua