GANT- PARK HILL II MID, naisten kello

GANT
GANT- PARK HILL II MID, naisten kello
GANT- PARK HILL II MID, naisten kello

gant

199,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7630043924587

Gant

GANT- PARK HILL II MID W109223 -RANNEKELLO

Kullanvärinen kuori, roosa 38 mm taulu. Vaaleanpunainen nahkaranneke.

Ihastuttava kevätuutuus Gantin naisten mallistossa! Kellossa on kullanvärinen kuori ja vaaleanpunainen kellotaulu, jonka koko on 38 mm. Kellotaulussa on pyöreä päivyrinäyttö. Tässä mallissa on vaaleanpunainen nahkaranneke. Park Hill -malliston kelloissa on paristolla toimiva kvartsiparisto Miyota 6P26 ja kahden vuoden koneistotakuu. Kellon lasi on mineraalilasi. Kello toimitetaan valmistajan omassa rasiassa.

Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön.


Lisätiedot

MerkkiSukupuoliKategoriaMateriaaliOminaisuudetKoneistoKoneiston tyyppiKoneistotakuuLasiRungon väriRungon leveysRannekeRannekkeen väriTaulun väriVesitiiviys

Gant
Naiset
Naisten rannekellot
Ruostumaton teräs
Päivyri
Kvartsi (paristo)
Miyota 6P26
24 kk
Mineraalilasi
Kulta
38 mm
Nahka
Vaaleanpunainen
Vaaleanpunainen
5 ATM 

Arvostelut 0 arvostelua