GANT- Bellingham, miesten kello

GANT
GANT- Bellingham, miesten kello
GANT- Bellingham, miesten kello

gant

159,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Tuotenumero 7630043924129

Gant

Gant- Bellingham GT065002. Hopeanvärinen kuori, musta 40 mm taulu. Musta nahkaranneke.

Tyylikäs miesten rannekello Gantin kevään 2018 uutuusmallistosta. Kellossa on hopeanvärinen kuori ja musta 40 mm kellotaulu. Kellotaulussa on päivyri ja hopeanväriset indeksit ja viisarit. Kellon ranneke on nahkaa ja se on väriltään musta. Gantin Bellingham-kellomalleissa on 9U13-koneisto, joka käy paristolla. Gantin kelloilla on kahden vuoden koneistotakuu.

Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön.


Lisätiedot

MerkkiSukupuoliKategoriaMateriaaliOminaisuudetKoneistoKoneiston tyyppiKoneistotakuuLasiRungon väriRungon leveysRannekeRannekkeen väriTaulun väriVesitiiviys

Gant
Miehet
Miesten rannekellot
Ruostumaton teräs
Päivyri
Kvartsi (paristo)
9U13
24 kk
Mineraalilasi
Hopea
40 mm
Nahka
Musta
Musta
5 ATM
 

Arvostelut 0 arvostelua