GANT- Sarasota, naisten kello

GANT
GANT- Sarasota, naisten kello
GANT- Sarasota, naisten kello

gant

129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7630043920145

Gant

Gant- Sarasota GT053007. Hopeanvärinen kuori, hopeanvärinen 35 mm taulu. Hopeanvärinen teräsranneke.

Yksinkertiasen tyylikästä! 

Kaunis naisten rannekello, joka sopii klassiseen makuun. Kellossa on hopeanvärinen teräskuori ja siihen sopiva hopeanvärinen kellotaulu. Kellotaulun koko on 35 mm. Kellossa on hopeanvärinen teräsranneke ja hopeanväriset osoittimet. Gant Sarasota -malliston kellojen ranneke on siron kapea. Kellon vesitiiviys on 5 ATM ja sillä on kahden vuoden takuu.

Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön.


Lisätiedot

MerkkiSukupuoliKategoriaMateriaaliKoneistoKoneiston tyyppiKoneistotakuuLasiRungon väriRungon leveysRannekeRannekkeen väriTaulun väriVesitiiviys

Gant
Naiset
Naisten rannekellot
Ruostumaton teräs
Kvartsi (paristo)
VX50
24 kk
Mineraalilasi
Hopea
35 mm
Ruostumaton teräs
Hopea
Hopea
5 ATM
 

Arvostelut 0 arvostelua