Villeroy & Boch- DeLight, lyhty/maljakko. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA!

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch- DeLight, lyhty/maljakko. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA!
Villeroy & Boch- DeLight, lyhty/maljakko. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA! Villeroy & Boch- DeLight, lyhty/maljakko. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA! Villeroy & Boch- DeLight, lyhty/maljakko. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA! Villeroy & Boch- DeLight, lyhty/maljakko. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA!

villeroy & boch

Tuotetta rajoitettu erä.
46,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4003686330405, 4003686329386, 4003686330412


Villeroy & Boch 

Kuvaus:

Kristalli lyhty, jota voidaan käyttää myös maljakkoina!

Värit vaikuttavat mielialaan- vihreä lievittää jännitystä, siniset ja violetit auttavat rauhoittumaan tapahtumarikkaan päivän jälkeen ja harmaat ja ruskeat voittavat epävarmuuden. Tarvitaan vain pieni korostus huoneessa, esimerkiksi Villeroy & Bochin värillinen DeLight-lyhty.

Tässä sarjassa, joka on valmistettu kristallilasista eri sävyillä, on ominaista lempeä, virtaviivainen muoto. Runsas väritilojen avulla voit yhdistää lyhdyn sisustukseen, kotitalouden kausiin tai tunnelmaan ja kynttilän lämmin valo auttaa rakentamaan viihtyisän ilmapiirin!

Mahdollisuus käyttää lyhtyä myös maljakoiden kukkakimppuineen antaa mahdollisuuden luoda entistä rikkaampia värejä. Niitä täydennetään lisäksi kasvien tuoksulla, jotta tällä tavalla luotu aura olisi luonnollista ja rauhoittava aistien suhteen.

mitathalkaisijakorkeuskangas


18 cm
23 cm

kristallilasiaArvostelut 0 arvostelua