Villeroy & Boch- DeLight, lyhty/maljakko. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA!

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch- DeLight, lyhty/maljakko. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA!
Villeroy & Boch- DeLight, lyhty/maljakko. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA! Villeroy & Boch- DeLight, lyhty/maljakko. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA! Villeroy & Boch- DeLight, lyhty/maljakko. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA! Villeroy & Boch- DeLight, lyhty/maljakko. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA!

villeroy & boch lyhty maljakko malja kristalli käsintehty lahja eri sävyjä DeLight

Tuotetta rajoitettu erä.
49,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4003686330405, 4003686329386, 4003686330412


Villeroy & Boch 

Kuvaus:

Kristalli lyhty, jota voidaan käyttää myös maljakkoina!

Värit vaikuttavat mielialaan- vihreä lievittää jännitystä, siniset ja violetit auttavat rauhoittumaan tapahtumarikkaan päivän jälkeen ja harmaat ja ruskeat voittavat epävarmuuden. Tarvitaan vain pieni korostus huoneessa, esimerkiksi Villeroy & Bochin värillinen DeLight-lyhty.

Tässä sarjassa, joka on valmistettu kristallilasista eri sävyillä, on ominaista lempeä, virtaviivainen muoto. Runsas väritilojen avulla voit yhdistää lyhdyn sisustukseen, kotitalouden kausiin tai tunnelmaan ja kynttilän lämmin valo auttaa rakentamaan viihtyisän ilmapiirin!

Mahdollisuus käyttää lyhtyä myös maljakoiden kukkakimppuineen antaa mahdollisuuden luoda entistä rikkaampia värejä. Niitä täydennetään lisäksi kasvien tuoksulla, jotta tällä tavalla luotu aura olisi luonnollista ja rauhoittava aistien suhteen.

mitathalkaisijakorkeuskangas


18 cm
23 cm

kristallilasia


Villeroy & Boch Coloured DeLight maljakko/hurrikaani 23 cm. Lyhty tai maljakko viimeisimmässä trendivärissä. Värillisen DeLight-kokoelman kristallilasi-maljakoita moderneissa ja trendikkäissä väreissä luovat kauniin tunnelman kotiisi.
Kukat näyttävät erittäin kauniilta tässä viehättävässä maljakossa, olipa se sisällä tai ulkona parvekkeella tai terassilla! Lyhtynä se luo hyvin lämpimiä ja säteileviä valoefektejä kaikkialle. Korkeus: 23 cm, halkaisija: 17,8 cm, paino n. 1,98 kg.

Kynttilän turvallinen käyttö, yleisohje:
- Polta kynttilää vain palamattomalla alustalla esim. keramiikka, kivi, lasi ja metalli ovat hyviä vaihtoehtoja. Mikäli käytät puista kynttiläjalkaa tarkista että kynttiläpesässä on metallinen kuori.
- Älä sijoita kynttilää muovikalusteen, puisen leikkuulaudan tai kankaisen pöytäliinan päälle äläkä lähelle verhoja.
- Mikäli kynttilöitä on useita, jätä väliin riittävästi tilaa jotta kynttilät eivät kuumenna toisiaan, tarkista suositus kynttiläpakkauksesta.
- Huolehdi että käytettävä kynttilälyhty on riittävän tilava ja tarkista lyhdyn valmistajan suositukset käytettävälle kynttilälle.
- Älä polta ulkokäyttöön tarkoitettua kynttilää (esim. hautakynttilä) sisätiloissa.
- Sammuta kynttilä aina tukahduttamalla.
- Lue aina kynttiläpakkauksen tuotekohtaiset varoitukset ja ole huolellinen kynttilää käsitellessäsi äläkä koskaan jätä palavaa kynttilää ilman valvontaa.

Arvostelut 0 arvostelua