Lee Cooper- Naisten rannekello

Lee Cooper- kellot
Lee Cooper- Naisten rannekello
Lee Cooper- Naisten rannekello

lee cooper

95,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8681668022096

Lee Cooperin rannekelloissa on tyylikäs ja näyttävä muotoilu. Valikoimaan kuuluu kattava valikoima sesongeittain vaihtuvia klassisia sekä sporttisempia kellomalleja. Lee Cooper kelloissa on japanilainen paristo koneisto ja mineraalilasi. Lee Cooperin kelloissa käytetään uutta ”Super Metal” teknologiaa, joka on uuden innovaation tuloksena kehitetty uudenlainen teräs materiaali, joka on yhtä kestävä ja kevyt käyttää kuin titaani, mutta 10 kertaa edullisempaa valmistaa. Lee Cooper kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa ja niille myönnetään 2 vuoden koneistotakuu. Vesitiiviys 3 ATM.

Kellojen ominaisuudet:

Japanilainen koneisto

Vesitiiviys 3 ATM

Mineraalilasi

24 kuukauden koneisto takuu

Rannekemateriaalit: Ruostumaton teräs (Super metal), nahka, silikoni

Kivet kelloissa (niissä missä kiviä): Swarovski kristalleja


Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Varaamme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheissä tuotekuvissa ja/tai tuotetiedoissa. Korukeidas Oy pidättää oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot.

TAKUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekellojen osalta takuu käsittää vain kellon koneiston ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, lasin ja rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Rannekellojen takuuaika on aina vähintään kaksi vuotta. Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Pyydämme asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä takuuasioissa sähköpostitse tai soittamalla.

Arvostelut 0 arvostelua