GANT- Park Hill, miesten kello

GANT
GANT- Park Hill, miesten kello
GANT- Park Hill, miesten kello

gant

245,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

T U L O S S A !

Gant

Gant GT081003 Park Hill 42,5mm. Hopeanvärinen kuori, musta kellotaulu, punakullanväriset indeksit ja viisarit.

Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön.


Park Hill- mallisto on yksi Gantin vahvimmista kulmakivistä. Mallisto koostuu yksinkertaisista kelloista, jotka palvelevat kuluttajaa vuodesta toiseen. Kellot ovat yksinkertaisen tyylikkäitä naisten ja miesten kelloja, niissä on japanilainen kvartsikoneisto ja mineraalilasi. Tutustu Park Hill -kelloihin - ihastut ikihyviksi!


MerkkiSukupuoliKategoriaMateriaaliKoneistoKoneiston tyyppiKoneistotakuuLasiRungon väriRungon leveysRannekeRannekkeen väriTaulun väriVesitiiviys

Gant
Miehet
Miesten rannekellot
Ruostumaton teräs
Kvartsi (paristo)
Miyota 2035
24 kk
Mineraalilasi
Hopea
42,5mm
Nahka
Musta
Musta
3 ATM