Nomination Italy- Glitter, Rannekoru. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA!

Nomination
Nomination Italy- Glitter, Rannekoru. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA!
Nomination Italy- Glitter, Rannekoru. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA! Nomination Italy- Glitter, Rannekoru. USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA!

nomination

Tuotetta rajoitettu erä.
69,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8033497456915, 8033497456922


Nomination Italy- Glitter, Rannekoru


NOMINATION Italy Glitter rannekoru  ruostumattomasta teräksestä. Rannekorussa on joustava design, joten se sopii jokaiseen ranteeseen. Koristeina ovat upeat valkoiset Swarovski kristallit!

  • Sininen ruostumaton teräs
  • Joustava design
  • Valkoiset Swarovski kristallit koristeena
  • Pituus 18cm


Swarovski Glitter rannerengas nimityksestä on ainutlaatuinen muotoilu. Rannekoru on venytettävissä koristeellisella plakalla, joka on peitetty värillisellä Swarovski-kiteellä. Muotoiltu ruostumattomasta teräksestä swarovski kristallilla.


Nomination Italy syntyi vuonna 1987, jolloin Paolo Gensini loi modulaarisen charmiksen rannekkeen, joka onvalmistettu vaihdettavistä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista linkkeistä, jotka on koristeltu kirjaimella 18k kultaa. Hänen keksinään oli jännittävän uuden koru-seikkailun alku, joka houkutteli kansainvälisten supertähtien ja kultaseppien mielikuvitusta ympäri maailmaa. Composable-sarjan avulla voit valita henkilökohtaisen ja arvokkaan keinon juhlia elämääsi ja muita tulevia hetkiä. Nomination korut ja charmitvalmistetaan Italiassa rakkaudella ja intohimolla. Osta Nomination Composable -kokoelma tänään!Arvostelut 0 arvostelua