OLLA- viestisi ranteessa, AINA SYDÄMESSÄNI. Useita värejä!

OLLA- viestisi ranteessa, AINA SYDÄMESSÄNI. Useita värejä!
OLLA- viestisi ranteessa, AINA SYDÄMESSÄNI. Useita värejä!

olla ranneke rannekoru säädettävä teräs teräskoru nikkelivapaa unisex

Tuotetta rajoitettu erä.
24,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

OLLA- viestisi ranteessa,AINA SYDÄMESSÄNI. Useita värejä!

Rannekorut

Mikäli ette näe päivittäin tai edes vuosittain, rakkailla on aina paikka sydämessä. Anna lahjaksi koru ja muistuta ystävällesi, että hän on sinulle tärkeä!


Koko

Olla-rannekorut on suunniteltu sopimaan kaikenkokoisiin ranteisiin. Siroa rannekorua voi pienentää tai suurentaa varovasti taivuttamalla. Rannekorut ovat kestäviä ja kevyitä, joten ne sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Olla-rannekorut on valmistettu huolella kiillotetusta ruostumattomasta metallista ja käsitelty alan uusimmalla teknologialla, joten ne kestävät käytössä ja pysyvät kauniina. Oikein hoidettuna rannekorun alkuperäinen sävy säilyy useita vuosia. Syväkaiverrettu teksti on selkeä ja helposti luettavissa Rannekorun leveys on 3 mm.

Hoito

Suojaa koru kosteudelta, kosmetiikalta ja kodin kemikaaleilta. Puhdista koru tarvittaessa puuvilla- tai samettiliinalla.

Materiaaleista

Meiltä kysytään usein OLLA-korujen materiaaleista. OLLA-kaula- ja rannekorut valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja päällystetään metallilla sopivan sävyn aikaansaamiseksi. Ruostumaton teräs on kestävä ja luja materiaali, jota voi taivuttaa sopivan kokoiseksi. Ruostumaton teräs ei kulu eikä tummu. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja koruja ei tarvitse hoitaa, eikä metalli aiheuta myöskään allergiaa (ei sisällä nikkeliä) tai värjää ihoa. Laadukkaan rannekorun valmistus on vaativaa. Ensimmäiseksi metallista leikataan sopivan kokoiset levyt, jotka kiillotetaan ja teksti kaiverretaan syvälle metalliin. Syvän kaiverruksen ansiosta teksti on helposti luettavissa ja kestää pidempään kuin perinteinen kaiverrus. Lopuksi rannekoru muotoillaan ja kiillotetaan toistamiseen. Pinta viimeistellään päällystämällä ruostumattomasta teräksestä tehty rannekoru erityisellä ohuella metallikerroksella tyhjiöpaineessa ja korkeassa lämpötilassa. Metallipäällyste antaa korulle sen sävyn ja kiillon. Lopuksi kaiverrus päällystetään kulutusta kestävällä lakalla, joka helpottaa myös kaiverruksen lukemista.

Valmistusprosessi on vaativa ja kallis, joten OLLAn yhteistyökumppanit valitaan huolella tarvittavan osaamisen ja teknologian sekä jokaisen tuotteen erinomaisen laadun varmistamiseksi. OLLAn tuotteet kertovat kauniin tarinan, toimitukset sujuvat nopeasti ja tuotteet pakataan kauniisti. OLLAn korut ovat upeita pieniä yllätyksiä, jotka kertovat elämän tärkeimmistä hetkistä.


Arvostelut 0 arvostelua