OLLA- viestisi kaulassa, SHE BELIEVED SHE COULD / SO SHE DID

OLLA- viestisi kaulassa, SHE BELIEVED SHE COULD / SO SHE DID
OLLA- viestisi kaulassa, SHE BELIEVED SHE COULD / SO SHE DID OLLA- viestisi kaulassa, SHE BELIEVED SHE COULD / SO SHE DID

olla ranneke kaulakoru teräs teräskoru nikkelivapaa viesti korussa riipus

Tuotetta rajoitettu erä.
29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

OLLA- viestisi kaulassa,SHE BELIEVED SHE COULD / SO SHE DID. Useita värejä!

Kaulakorut

Koko ja materiaali

Olla-kaulakorun pituus on trendikäs 50 cm. Olla-kaulakorut on valmistettu huolella kiillotetusta ruostumattomasta metallista ja käsitelty alan uusimmalla teknologialla, joten ne kestävät käytössä ja pysyvät kauniina. Kaulakorun alkuperäinen sävy säilyy useita vuosia. Syväkaiverrettu teksti on selkeä ja helposti luettavissa Riipuksen mitat ovat 39,9 x 3,9 mm

Hoito

Suojaa koru kosteudelta, kosmetiikalta ja kodin kemikaaleilta. Puhdista kaulakoru tarvittaessa puuvilla- tai samettiliinalla.

Materiaaleista

Meiltä kysytään usein OLLA-korujen materiaaleista. OLLA-kaula- ja rannekorut valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja päällystetään metallilla sopivan sävyn aikaansaamiseksi. Ruostumaton teräs on kestävä ja luja materiaali, jota voi taivuttaa sopivan kokoiseksi. Ruostumaton teräs ei kulu eikä tummu. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja koruja ei tarvitse hoitaa, eikä metalli aiheuta myöskään allergiaa (ei sisällä nikkeliä) tai värjää ihoa. Laadukkaan rannekorun valmistus on vaativaa. Ensimmäiseksi metallista leikataan sopivan kokoiset levyt, jotka kiillotetaan ja teksti kaiverretaan syvälle metalliin. Syvän kaiverruksen ansiosta teksti on helposti luettavissa ja kestää pidempään kuin perinteinen kaiverrus. Lopuksi rannekoru muotoillaan ja kiillotetaan toistamiseen. Pinta viimeistellään päällystämällä ruostumattomasta teräksestä tehty rannekoru erityisellä ohuella metallikerroksella tyhjiöpaineessa ja korkeassa lämpötilassa. Metallipäällyste antaa korulle sen sävyn ja kiillon. Lopuksi kaiverrus päällystetään kulutusta kestävällä lakalla, joka helpottaa myös kaiverruksen lukemista.

Valmistusprosessi on vaativa ja kallis, joten OLLAn yhteistyökumppanit valitaan huolella tarvittavan osaamisen ja teknologian sekä jokaisen tuotteen erinomaisen laadun varmistamiseksi. OLLAn tuotteet kertovat kauniin tarinan, toimitukset sujuvat nopeasti ja tuotteet pakataan kauniisti. OLLAn korut ovat upeita pieniä yllätyksiä, jotka kertovat elämän tärkeimmistä hetkistä.

Arvostelut 0 arvostelua