Daniel Wellington- Classic Petite Melrose White 28 mm.

Daniel Wellington
Daniel Wellington- Classic Petite Melrose White  28 mm.
Daniel Wellington- Classic Petite Melrose White  28 mm.

daniel wellington kello

Tuotetta rajoitettu erä.
129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7350068246654

Daniel Wellington- Classic Petite Ashfield DW001002219 28 mm. Hopeanvärinen kuori, valkoinen 28 mm kellotaulu. Rosé teräsranneke.


Daniel Wellington- on ruotsalainen rannekellomerkki, joka on tunnettu minimalistisesta muotoilustaan ja vaihdettavien kellorannekkeiden mukanaan tuomasta monipuolisuudesta. Daniel Wellington rannekellojen tarina sai alkunsa yrityksen perustajan, Filip Tysanderin kohdatessa matkoillaan tyylikkään brittiherrasmiehen Daniel Wellingtonin, jonka tyyli inspiroi luomaan tämän ajattoman kellomerkin. Daniel Wellingtonin rannekellojen ytimessä on pelkistetyn muotoilun lisäksi ajatus kellon rannekkeiden vaihdettavuuden helppoudesta. Laadukkaat nahka- ja natorannekkeet muuttavat rannekellon ilmeen hetkessä toiseksi. Daniel Wellingtonin kellovalikoimaan kuuluvat sekä naisten että miesten rannekellot. Hienostunut muotoilu yhdistettynä vaihtorannekkeiden luomiin mahdollisuuksiin tekevät Daniel Wellington -kelloista sen, mitä ne tänä päivänä ovat: ajattomia klassikoita, jotka ihastuttavat yhä uudelleen.


Daniel Wellingtonin rannekellot niin naisille kuin miehillekin. Hienostunut muotoilu yhdistettynä vaihtorannekkeiden luomiin mahdollisuuksiin tekevät Daniel Wellington- kelloista sen, mitä ne tänä päivänä ovat: ajattomia klassikoita, jotka ihastuttavat yhä uudelleen.

Rannekello on klassinen ja rento teos. Kellon runko ja ranneke ovat valmistettu punakultaisen värisestä ruostumattomasta teräksestä. Kellon rungon leveys on 28mm ja paksuus 6mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 12mm. Daniel Wellington -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä rasiassa!


Arvostelut 0 arvostelua