Zippo- sytytin, 29900 - Woodchuck cedar - setri puu

Zippo- sytytin, 29900 - Woodchuck cedar - setri puu
Zippo- sytytin, 29900 - Woodchuck cedar - setri puu Zippo- sytytin, 29900 - Woodchuck cedar - setri puu Zippo- sytytin, 29900 - Woodchuck cedar - setri puu

zippo

Tuotetta rajoitettu erä.
96,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 191693096354

Zippo- sytytin, 29900 - Woodchuck cedar - setri puu

Zippo on Woodchuck USAn kanssa yhdessä luonut puiset laserkuvioidut mallit, jotka omalta osaltaan auttavat suojelemaan ja säilyttämään maailman metsiä. Woodchuck järjestön Buy One, Plant One -ohjelman, jokaista ostettua sytytintä kohden istutetaan yksi puu. Kukin sytytin tulee varusteltuna uniikilla koodilla, jonka avulla voit oppia puustasi, katsoa mihin puu on istutettu ja sen suoran merkityksen maailmalle.

Elinikäinen toimivuustakuu!

Yhdysvaltalainen Zippo Manufacturing Company on vuonna 1932 perustettu yritys, joka valmistaa maailman tunnetuinta ja ostetuinta Zippo sytytintä. Sytyttimiä myydään yli 120 maassa ja niitä on valmistettu jo yli 400 miljoonaa kappaletta. Zippon suosio perustuu laadukkuuteen ja toimintavarmuuteen, siksi se onkin ainoa sytytin, jolla on elinikäinen takuu. Zippo on laadukas lahja, joka voidaan yksilöllisesti merkata esimerkiksi saajan nimellä.
Zippo sytyttimet ovat myös suosittuja keräilykohteita ja uusia malleja kehitellään joka vuosi lisää.

Zippo -sytyttimet toimitetaan tyhjänä, koska postin sääntöjen mukaan palavia aineita ei saa lähettää.

Arvostelut 0 arvostelua