Villeroy & Boch- Vieux LUXEMBURGIN, shamppanjalasit. 4kpl/setti

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch- Vieux LUXEMBURGIN, shamppanjalasit. 4kpl/setti
Villeroy & Boch- Vieux LUXEMBURGIN, shamppanjalasit. 4kpl/setti Villeroy & Boch- Vieux LUXEMBURGIN, shamppanjalasit. 4kpl/setti Villeroy & Boch- Vieux LUXEMBURGIN, shamppanjalasit. 4kpl/setti

villeroy & boch astiat lasit shamppanjalasit setti kristallilasit kaunis

Tuotetta rajoitettu erä.
49,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4003686382114


Villeroy & Boch- Vieux LUXEMBURGIN, shamppanjalasit. 4kpl/setti

170 ml samppanjalasi, jonka korkeus on 17,4 cm. K ollection  Vanha Luxemburg  Ranskan teema "Brindille" blue oksia ja kukkia lähes 250 vuotta koristavat sivuston orgaanisesti muotoiltu  Villeroy & Boch . Hieno, rokokoo-aihe, pehmeät kaiverrukset ja herkät, hienot koristeet valkoisella kiiltävällä posliinilla yhdistävät ajattoman tyylikkään ilmeen. 

Villeroy & Boch  on saksalainen tuotemerkki, jolla on hyvät perinteet. Manufaktura perustettiin vuonna 1748, ja se on edelleen yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista korkealaatuisen posliinin tuottajista.
Yhtiö on erikoistunut pääasiassa posliinisten ruokailuvälineiden tuotantoon, mutta tuottaa myös hahmoja sekä lasi- ja kristalli tuotteita. Villeroy & Boch -brändissä, joka on yksi maailman johtavista posliinivalmistajista, yhdistyvät syvät perinteet nykyaikaisiin trendeihin ja koristeellisuuteen. Sekä klassisen perinteisen posliinin ystävät että modernien muotojen ja koristeiden kannattajat löytävät valikoimastaan heille sopivat kokoelmat.


 • voi pestä tiskikoneessa
 • tyylimaalaismainen
  kokoelmaVanha Luxemburg
  kapasiteetti0,17 l
  halkaisija6,5 cm
  korkeus17,4 cm
  materiaali
  kristallilasi
Arvostelut 0 arvostelua