GANT- Sharon 70th Anniversary valkoinen, naisten rannekello

GANT
GANT- Sharon 70th Anniversary valkoinen, naisten rannekello
GANT- Sharon 70th Anniversary valkoinen, naisten rannekello

gant Gant naisten rannekello

Tuotetta rajoitettu erä.
199,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

T U L O S S A !

Gant

Sharon 70th Anniversary valkoinen

Klassisen ajaton ja elegantti!

Gant- Sharon, 70th Anniversary valkoinen G129007-naisten rannekkello on Gant Sharon-malliston 70-vuotisjuhlakello, ja sitä on saatavana vain rajoitettu erä.

.

Gant Sharon-kellossa on siisti, hopeanvärinen ulkomuoto, joka sopii hyvin myös virallisempiin tilaisuuksiin. 70 juhlavuoden kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja sen rungon halkaisija on 34 mm. Valkoista taulua koristaa kullanväriset osoittimet ja indekseina toimii kauniit tynnyri-istutetut kristallit, jotka antavat kellolle juhlavaa ilmettä. 16 mm:iä leveä ranneke kiinnittyy näppärästi linkkulukolla. Kellossa on aikaa kestävä japanilainen koneisto. 


Kaikille Gant- kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä rasiassa!Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön.