GANT- Park Hill 38 valkoinen G106004, naisten rannekello

GANT
GANT- Park Hill 38 valkoinen G106004, naisten rannekello
GANT- Park Hill 38 valkoinen G106004, naisten rannekello

gant kello rannekello metallihihna nikkelivapaa kaunis ja ajaton naisten rannekello

Tuotetta rajoitettu erä.
229,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7333240000367

Gant

Gant Park Hill 38 valkoinen G106004 on sileälinjainen, kaksivärinen naisten rannekello, jossa on suuri valkoinen 38 mm leveä taulu ja kauniit kullanväriset osoittimet. Kellon päivyri näkyy erillisellä pyöreällä näytöllä, ja ilmeen viimeistelee kupera lasi ja kiiltävä 18 mm leveä teräsranneke. 

Kaikille Gant- kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä rasiassa!

KoneistoLasiMuotoRannekeRannekkeen leveysRannekkeen väriRungon leveysTaulun väriVesitiiveysKategoriaMateriaaliRungon väriTakuumpn

Kvartsi (paristo)
Mineraalilasi
Pyöreä
Ruostumaton teräs
18mm
Monivärinen
38 mm
Valkoinen
50m / 5atm
Naisten kellot
Ruostumaton teräs
Hopea/harmaa
2 vuotta
G106004

Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön. 
Arvostelut 0 arvostelua