GANT- Oldham G134001, miesten rannekello

GANT
GANT- Oldham G134001, miesten rannekello
GANT- Oldham G134001, miesten rannekello

gant miesten kello park hill Oldham G134001

Tuotetta rajoitettu erä.
199,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7333240002057

Gant

Gant Oldham G134001 -miesten rannekello sopii vaivatonta arkikelloa etsivälle. Kellossa on kestävä teräsrakenne, ja ohut 8,3 mm paksu runko, joka tuntuu mukavalta ranteessa. Suuri 40 mm leveä taulu on helppolukuinen, ja kello kolmen kohdassa on päivyri. Selkeän muotoilunsa ansiosta kello sopii myös juhlakäyttöön. 

KoneistoLasiMuotoRannekeRannekkeen leveysRannekkeen väriRungon leveysTaulun väriVesitiiveysKategoriaMateriaaliOminaisuudetRungon väriTakuumpn

Kvartsi (paristo)
Mineraalilasi
Pyöreä
Ruostumaton teräs
20mm
Hopea/harmaa
40 mm
Sininen
50m / 5atm
Miesten kellot
Ruostumaton teräs
Päivyri
Hopea/harmaa
2 vuotta
G134001

Kaikille Gant- kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä rasiassa!


Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön. 


Arvostelut 0 arvostelua