Villeroy & Boch- MetroChic Blanc Gifts kaksitasoinen tarjoiluastia

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch- MetroChic Blanc Gifts kaksitasoinen tarjoiluastia
Villeroy & Boch- MetroChic Blanc Gifts kaksitasoinen tarjoiluastia Villeroy & Boch- MetroChic Blanc Gifts kaksitasoinen tarjoiluastia

villeroy & boch tarjoiluastia lahja astia posliini hää astiasto keittiö

Tuotetta rajoitettu erä.
110,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4003686382060


Villeroy & Boch- MetroChic Blanc Gifts kaksitasoinen 27cm tarjoiluastia

MetroChic Blanc Gifts -lahjakokoelma on täydellinen lisä MetroChic Blanc -astiastoihin. Osana Villeroy & Boch Signature -sarjaa, MetroChic Blanc Gifts on myös valmistettu hienoimmasta luupohjasta äärimmäisen huolellisesti. Minimalistisen ja art deco -tyylin harmonisen yhdistelmän synnyttämä sarja tekee arjesta kauniimman valkoisen loistavalla ylellisyydellä. Yllätä itsesi tai rakkaasi MetroChic Blancin kaksitasoisella tarjottimella, jonka on taatusti on vieraanvaraisuuden keskeinen osa.


hyödyke luuposliinia
koristeilman kuviota
muotominä kysyn
Kategoriamonitasoiset tarjoajat
KokoelmaMetroChic Blanc -lahjat
Mikroaaltouunikelpoisia?Ei
puhdistusAstianpesukoneen kestävä
Tyyliklassinen
Paino1110 grammaa
Väri 
Koko270 mm
laajentaminen27,5x27,5x27cm

Villeroy & Boch  on saksalainen tuotemerkki, jolla on hyvät perinteet. Manufaktura perustettiin vuonna 1748, ja se on edelleen yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista korkealaatuisen posliinin tuottajista.
Yhtiö on erikoistunut pääasiassa posliinisten ruokailuvälineiden tuotantoon, mutta tuottaa myös hahmoja sekä lasi- ja kristalli tuotteita. Villeroy & Boch -brändissä, joka on yksi maailman johtavista posliinivalmistajista, yhdistyvät syvät perinteet nykyaikaisiin trendeihin ja koristeellisuuteen. Sekä klassisen perinteisen posliinin ystävät että modernien muotojen ja koristeiden kannattajat löytävät valikoimastaan heille sopivat kokoelmat.Pituus:
27 cm
Korkeus:
27.5 cm
Leveys:
27.5 cm
Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua