Finnfeelings- Mustikka, hopeakaulakoru

Finnfeelings- Mustikka, hopeakaulakoru
Finnfeelings- Mustikka, hopeakaulakoru Finnfeelings- Mustikka, hopeakaulakoru

Finnfeelings- Mustikka, hopeakaulakoru koru riipus scandinavian design swarovski helmi

Tuotetta rajoitettu erä.
119,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Kultakeskus Oy

Finnfeeligns Mustikka-kaulakoru 42-47CM

Finnfeelingsin loihtima korumalli, josta välittyy kauniilla tavalla luonnonläheisyys ja metsien taika. Koru on valmistettu hopeasta ja sen ketjussa roikkuu kaksi mustikanväristä Swarovskin helmeä mustikan lehtien alla. Kokonaispituus 42-47 cm.

Finnfeelings on ajatellut luontoa myös korupakkauksessa: Finnfeelings Mustikka-korut on pakattu 100% biohajoavaan korurasiaan. Suomalaisen Sulapacin valmistama  korupakkaus ei sisällä lainkaan mikromuovia.


Finnfeelings

Finnfeelings-koruissa näkyy nimensä mukaisesti pohjoismainen tyyli: Pelkistetty muotoilu, jossa on kuitenkin lämpöä ja viitteitä luonnosta. Finnfeelings-korut ovat ilmentäneet modernia skandinaavista muotoilua jo yli 30 vuoden ajan.

Nykypäivänä Finnfeelings-korujen suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa Kultakeskus Oy, jolla on yli sadan vuoden kokemus jalometallituotteiden valmistuksesta. Myös Finnfeelings-korujen muotoilu jatkaa näitä perinteitä. Finnfeelings-mallistoon kuuluu Bernt Högkvistin ja Risto Ilmosen suunnittelemia klassikkokoruja, mutta kaikki uusimmat mallit ovat Kultakeskuksen omien suunnittelijoiden Assi Arnimaan ja Sami Laatikaisen käsialaa.

Kaikki Finnfeelings-korut valmistetaan hopeasta ja niissä käytetään aitoja korukiviä ja Swarovski Crystal Pearl -koruhelmiä.