Finnfeelings- Mustikka, hopeakorvakorut

Finnfeelings- Mustikka, hopeakorvakorut
Finnfeelings- Mustikka, hopeakorvakorut Finnfeelings- Mustikka, hopeakorvakorut Finnfeelings- Mustikka, hopeakorvakorut

Finnfeelings- Mustikka, hopeakorvakorut koru riipus scandinavian design swarovski helmi

Tuotetta rajoitettu erä.
89,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

T U L O S S A !

Kultakeskus Oy

Finnfeeligns Mustikka-korvakorut

Finnfeelings ammentaa muotokielensä suomalaisesta luonnosta. Finnfeelings Mustikka korvakoruissa aihe on nimensä mukaisesti mustikka. Aitoa mustikkaa ei kuitenkaan korussa ole käytetty. Mustikan tässä korvaa aito Swarovski Crystal-helmi. Korvakoruissa on jämäkkä tappikiinnitys.
Finnfeelings on ajatellut luontoa myös korupakkauksessa: Finnfeelings Mustikka-korut on pakattu 100% biohajoavaan korurasiaan. Suomalaisen Sulapacin valmistama  korupakkaus ei sisällä lainkaan mikromuovia. 

Tuotteen ominaisuudet:

  • Tuotenumero: FFKK2374
  • Tuotemerkki: Finnfeelings
  • Tuoteperhe: Mustikka
  • Materiaali: Hopea (925/1000)
  • Swarovsky crystal-helmi
  • Pakattu biohajoavaan korurasiaan.


Finnfeelings

Finnfeelings-koruissa näkyy nimensä mukaisesti pohjoismainen tyyli: Pelkistetty muotoilu, jossa on kuitenkin lämpöä ja viitteitä luonnosta. Finnfeelings-korut ovat ilmentäneet modernia skandinaavista muotoilua jo yli 30 vuoden ajan.

Nykypäivänä Finnfeelings-korujen suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa Kultakeskus Oy, jolla on yli sadan vuoden kokemus jalometallituotteiden valmistuksesta. Myös Finnfeelings-korujen muotoilu jatkaa näitä perinteitä. Finnfeelings-mallistoon kuuluu Bernt Högkvistin ja Risto Ilmosen suunnittelemia klassikkokoruja, mutta kaikki uusimmat mallit ovat Kultakeskuksen omien suunnittelijoiden Assi Arnimaan ja Sami Laatikaisen käsialaa.

Kaikki Finnfeelings-korut valmistetaan hopeasta ja niissä käytetään aitoja korukiviä ja Swarovski Crystal Pearl -koruhelmiä.