LAKRIDS BY BÜLOW- Joulukalenteri 2021

LAKRIDS BY BÜLOW-  Joulukalenteri 2021
LAKRIDS BY BÜLOW-  Joulukalenteri 2021

LAKRIDS BY BÜLOW lakritsa gluteeniton herkku laadukas joulu raakalakritsajauhetta hemmotteluelämys design joulu joulukalenteri

Tuotetta rajoitettu erä.
42,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa


LAKRIDS BY BÜLOW-  Joulukalenteri 2021

Lakrids by Bülow -joulukalenteri on ylellinen, kirjan tapaan aukeava joulukalenteri aikuiseen makuun. Gluteeniton Lakrids- joulukalenteri sisältää 24 luukullista eri makuisia, suussasulavia lakritsia ja suklaata sisältäviä makeisia, jotka vievät kielen mennessään.

Herkullisen sisällön lisäksi kalenteri on viimeistelty tyylikkäästi, ja se on mitä mainioin lahja ystävälle, rakkaalle tai vaikkapa liikelahjana.

Jos yksi makeinen päivässä riittää, kalenterista saattaa riittää jaettavaa kahdelle ;) 

 Joulukalenterin sisältö 340 g.

Joulukalenterin pakkaus on valmistettu uusiopahvista ja FSC-paperista, jotka voidaan myös kierrättää ja käyttää uudelleen. Folio, johon makeiset on pakattu, on valmistettu kasvipohjaisesta muovista (ilman alumiinia) ja sen voi kierrättää pehmeiden muovien tapaan.


         

CHRISTMAS CALENDAR – 10 YEARS ANNIVERSARY

Nyt on mahdollista ennakkotilata Lakrids by Bülow:n joulukalenteri 2021.

Lakrids by Bulow Christmas Calendar 2021 on ylellinen, kirjan tapaan aukeava joulukalenteri premium-lakritsin ystävälle. Tänä vuonna on kulunut 10 vuotta siitä, kun ensimmäinen lakritsikalenteri julkaistiin vuonna 2011. Tämän vuoden kalenterissa on entistä enemmän uusia makuja, sekä klassikkomakuja tietenkin. 24 luukkua jossa jokaisessa 2 suklaa-lakritsikonvehtia. valmistettu Tanskassa.


Kaunis kalenteri sopii jopa sisustuselementiksi, tai edustavaksi lahjaksi.

Gluteeniton, 345g


Joulukalenterin mitat ovat 28,5 x 32 x 6,5 cm.

       


  •  Säilytetään pimeässä, ei liian lämpimässä tilassa.          


Paino:
345 g
Arvostelut 0 arvostelua