GANT- Park Hill Day-Date II G121009, miesten kello

GANT
GANT-  Park Hill Day-Date II G121009, miesten kello
GANT-  Park Hill Day-Date II G121009, miesten kello GANT-  Park Hill Day-Date II G121009, miesten kello

gant kello rannekello klassinen miehekäs nahkahihna nikkelivapaa design laadukas kello

Tuotetta rajoitettu erä.
189,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7333240003641


Gant

Park Hill Day-Date II G121009

Gant on klassisen miehekäs rannekello ja monipuolinen asuste joka lähtöön. Hillityn olemuksensa ansiosta se ei varasta huomiota tarpeettomasti, mutta tarjoaa sinulle pomminvarman vaihtoehdon lähes mihin tahansa pukeutumistyyliin. 

Upea rannekello niin arkeen kuin juhlaan. Siinä on iso 43,5 mm leveä sininen kellotaulu ja sininen nahkaranneke. Runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen paksuus on 11,6 mm. Kellotaulussa on oma viikonpäivä- ja päivänmääränäyttö. G121009-kellon vesitiiviysluokitus on 50m / 5atm, joten kello on rajoitetusti vesitiivis (uimista ei suositella).  Gant-kelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä rasiassa!


Kaikille Gant-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä rasiassa!


Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön.

 


Arvostelut 0 arvostelua