Kultakeskus Oy- Kynttiläjalka, hopea. Chippendale

Kultakeskus Oy
Kultakeskus Oy- Kynttiläjalka, hopea. Chippendale
Kultakeskus Oy- Kynttiläjalka, hopea. Chippendale

kultakeskus oy kynttiläjalka hopea klassinen chippendale kaunis kattaus keittiö lahja hää

Tuotetta rajoitettu erä.
128,99 €
242,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6420268033185

Kultakeskus Oy- Kynttiläjalka, hopea

 

Chippendale

Chippendale on 1700-luvulla syntynyt tyylisuunta, jonka loi englantilainen Thomas Chippendale ja johon kuuluu paljon muutakin esineistöä kuin ruokailuvälineitä. Kultakeskus suunnitteli suositun suomalaisen Chippendale-ruokailuvälinemalliston 1930-luvun alussa.

Sarjasta on vuosien varrella tullut ylivoimaisesti suosituin ja laajin hopeinen ruokailuvälinesarja, johon kuuluu nykyään lähes 80 erilaista esinettä.

Chippendale -kynttilänjalka täydentää kauniin kattauksen:

Kynttilänjalka Chippendale 661-062

- Korkeus 62mm
- 830 hopeaa
- Toimitetaan kauniissa lahjakotelossaKultakeskuksen kynttilänjalat henkivät tyyliä: ajaton muotoilu ja klassinen linjakkuus tekevät klassikon. Kultakeskus on valmistanut hopeaesineitä jo 100 vuoden ajan!

Kultakeskuksen valikoimissa ovat maan laajimmat ja monipuolisimmat hopeiset esineet ja ruokailuvälineet, jotka ansaitsevat huomionsa juhlapöydän upeana yksityiskohtana. Suomalaisen tuotteen laadun tuntee painona, kun ottaa tuotteen käteen ja laatu näkyy myös valmistuksen tasossa ja lopputuloksessa huippukiiltona. Suomalaisessa tuotteessa voit luottaa valmistajaan ja tuotteen ajattomaan ja käytännölliseen designiin täydellisesti! 

Materiaali: 830 hopea

Korkeus: n 65 mm
Arvostelut 0 arvostelua