OLLA- viestisi ranteessa, DREAM BELIEVE ACHIEVE. USEITA VÄREJÄ!

OLLA- viestisi ranteessa, DREAM BELIEVE ACHIEVE. USEITA VÄREJÄ!
OLLA- viestisi ranteessa, DREAM BELIEVE ACHIEVE. USEITA VÄREJÄ!

olla ranneke dream believe achieve rannekoru koru teräs teräskoru nikkelivapaa viesti ranteessa

Tuotetta rajoitettu erä.
24,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa


OLLA- viestisi ranteessa

DREAM BELIEVE ACHIEVE HELMIKORUT SILVER


>> 4mm kokoiset helmet on valmistettu eri värisistä kalsedoni kivistä (mineraalinen kivi).

>> Tekstilevyn pituus on 4 cm ja leveys 40 mm. Levy on valmistettu ruostumattomasta kirurgin teräksestä, joka on allergiavapaa, ei sisällä nikkeliä, ei tummu eikä myöskään naarmuunnu helposti.
Uusi helmikoru sopii hienosti yhteen muiden OLLA- korujen kanssa kooltaan ja tyyliltään.

>> Rannekorun koko on 17 -17,5 cm ja helmiä pitää yhdessä kuminauha. Helmikorut sopivat kapealle ja normaalille ranteelle.

Hoito

Suojaa koru kosteudelta, kosmetiikalta ja kodin kemikaaleilta. Puhdista koru tarvittaessa puuvilla- tai samettiliinalla.

Materiaaleista

Meiltä kysytään usein OLLA-korujen materiaaleista. OLLA-kaula- ja rannekorut valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja päällystetään metallilla sopivan sävyn aikaansaamiseksi. Ruostumaton teräs on kestävä ja luja materiaali, jota voi taivuttaa sopivan kokoiseksi. Ruostumaton teräs ei kulu eikä tummu. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja koruja ei tarvitse hoitaa, eikä metalli aiheuta myöskään allergiaa (ei sisällä nikkeliä) tai värjää ihoa. Laadukkaan rannekorun valmistus on vaativaa. Ensimmäiseksi metallista leikataan sopivan kokoiset levyt, jotka kiillotetaan ja teksti kaiverretaan syvälle metalliin. Syvän kaiverruksen ansiosta teksti on helposti luettavissa ja kestää pidempään kuin perinteinen kaiverrus. Lopuksi rannekoru muotoillaan ja kiillotetaan toistamiseen. Pinta viimeistellään päällystämällä ruostumattomasta teräksestä tehty rannekoru erityisellä ohuella metallikerroksella tyhjiöpaineessa ja korkeassa lämpötilassa. Metallipäällyste antaa korulle sen sävyn ja kiillon. Lopuksi kaiverrus päällystetään kulutusta kestävällä lakalla, joka helpottaa myös kaiverruksen lukemista.

Valmistusprosessi on vaativa ja kallis, joten OLLAn yhteistyökumppanit valitaan huolella tarvittavan osaamisen ja teknologian sekä jokaisen tuotteen erinomaisen laadun varmistamiseksi. OLLAn tuotteet kertovat kauniin tarinan, toimitukset sujuvat nopeasti ja tuotteet pakataan kauniisti. OLLAn korut ovat upeita pieniä yllätyksiä, jotka kertovat elämän tärkeimmistä hetkistä.


Arvostelut 0 arvostelua