Villeroy & Boch- NewWave, premium- posliinisalaattikulho

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch- NewWave, premium- posliinisalaattikulho
Villeroy & Boch- NewWave, premium- posliinisalaattikulho Villeroy & Boch- NewWave, premium- posliinisalaattikulho

villeroy & boch new wave kulho annoskulho posliini konepesu riisikulho annoskulho

Tuotetta rajoitettu erä.
95,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4003686163461

Pyöreä valkoinen premium- posliinisalaattikulho

Luonnon innoittamana tämä Villeroy & Boch 10-2525-3160 NewWave 157,5 oz. pyöreä valkoinen premium-posliinisalaattikulho antaa sinun luoda kiehtovan ruokailuesityksen. NewWave-linjassa yhdistyvät lempeät kaaret ja tyylikäs muotoilu esittelemään tarjontaasi alkuperäisellä tavalla. Raikas, valkoinen väri, tämä pala on ammattimainen ja houkutteleva ratkaisu ravintolaan, hotelliin tai maaklubin ruokasaliin. Sen kapeneva muoto ja pidennetty reuna auttavat myös lisäämään ulottuvuutta ja visuaalista houkutusta pöytäasetuksiin.

Villeroy & Boch on tarjonnut korkealaatuisia posliiniastioita vuodesta 1748 lähtien. Yhdistämällä korkealaatuiset materiaalit alan johtaviin malleihin, tästä saksalaisesta yrityksestä on tullut standardi ravintoloitsijoiden keskuudessa. Kaikki premium-posliini on valmistettu hienoimmista raaka-aineista ja siinä on kaksinkertainen lasitus optimaalisen kestävyyden takaamiseksi. Tuo upea laatu ja hieno muoto pöydälle tällä Villeroy & Boch -kappaleella!

Materiaali: Premium posliini
Featuren: Konepesun, mikroaaltouuni turvallinen

Villeroy et Boch historiaa ja tietotaitoa
Villeroy & Boch, enemmän kuin mikään muu kallis merkki, on juurtunut syvälle eurooppalainen kulttuuri. Ja koska vain niin suuri tuotemerkki pystyy tekemään, se on onnistunut säilyttämään identiteettinsä, samalla liikkuu ajan mukana.

Yli 260-vuotisen historian, Villeroy & Boch, enemmän kuin mikään muu kallis merkki, on syvästi juurtunut eurooppalainen kulttuuri. Ja koska vain niin suuri tuotemerkki pystyy tekemään, se on onnistunut säilyttämään identiteettinsä, samalla tasalla pysyminen.
Villeroy ja Boch tarjoavat kattavan valikoiman tuotteita täysin kattaus: Top-laatu illallisen, kristallitavarat ja ruokailuvälineet, runsas valikoima valmistamiseen sekä tarvikkeet ja lahjatavaroita.

Tradition, laatu ja aitous: Nämä ovat klassisia Villeroy & Boch attribuutteja.


  • voi pestä tiskikoneessa
Arvostelut 0 arvostelua