Villeroy & Boch- BBQ Passion -kulhosarja, 4 kpl

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch- BBQ Passion -kulhosarja, 4 kpl
Villeroy & Boch- BBQ Passion -kulhosarja, 4 kpl Villeroy & Boch- BBQ Passion -kulhosarja, 4 kpl Villeroy & Boch- BBQ Passion -kulhosarja, 4 kpl Villeroy & Boch- BBQ Passion -kulhosarja, 4 kpl Villeroy & Boch- BBQ Passion -kulhosarja, 4 kpl

villeroy & boch bbq kulho annoskulho posliini konepesu perunakulho annoskulho

Tuotetta rajoitettu erä.
32,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4003686305823

valkoinen premium- BBQ Passion -kulhosarja, 4 kpl

Villeroy & Bochin kulhosarja sisältää neljä veneenmuotoista, kiiltävän valkoista posliinikulhoa, jotka sopivat täydellisesti rapeiden lohkoperunoiden tarjoamiseen pääruoan lisukkeena. Kulhot kestävät sekä konepesun että mikron, ja niiden pelkistetty muotoilu sopii monentyyppisiin kattauksiin.

  • Valmistettu kiiltävästä posliinista
  • Täydellinen rapeille lohkoperunoille
  • Konepesun- ja mikroaaltouunin kestäväVilleroy & Boch on tarjonnut korkealaatuisia posliiniastioita vuodesta 1748 lähtien. Yhdistämällä korkealaatuiset materiaalit alan johtaviin malleihin, tästä saksalaisesta yrityksestä on tullut standardi ravintoloitsijoiden keskuudessa. Kaikki premium-posliini on valmistettu hienoimmista raaka-aineista ja siinä on kaksinkertainen lasitus optimaalisen kestävyyden takaamiseksi. Tuo upea laatu ja hieno muoto pöydälle tällä Villeroy & Boch -kappaleella!

Materiaali: Premium posliini
Featuren: Konepesun, mikroaaltouuni turvallinen

Villeroy et Boch historiaa ja tietotaitoa
Villeroy & Boch, enemmän kuin mikään muu kallis merkki, on juurtunut syvälle eurooppalainen kulttuuri. Ja koska vain niin suuri tuotemerkki pystyy tekemään, se on onnistunut säilyttämään identiteettinsä, samalla liikkuu ajan mukana.

Yli 260-vuotisen historian, Villeroy & Boch, enemmän kuin mikään muu kallis merkki, on syvästi juurtunut eurooppalainen kulttuuri. Ja koska vain niin suuri tuotemerkki pystyy tekemään, se on onnistunut säilyttämään identiteettinsä, samalla tasalla pysyminen.
Villeroy ja Boch tarjoavat kattavan valikoiman tuotteita täysin kattaus: Top-laatu illallisen, kristallitavarat ja ruokailuvälineet, runsas valikoima valmistamiseen sekä tarvikkeet ja lahjatavaroita.

Tradition, laatu ja aitous: Nämä ovat klassisia Villeroy & Boch attribuutteja.


  • voi pestä tiskikoneessa
Arvostelut 0 arvostelua