Savukerasia- 2 puolinen. USEITA VÄREJÄ!

Savukerasia- 2 puolinen. USEITA VÄREJÄ!
Savukerasia- 2 puolinen. USEITA VÄREJÄ! Savukerasia- 2 puolinen. USEITA VÄREJÄ!

savuke savukerasia savukekotelo rasia kaunis siro rasia myös laukkuun

Tuotetta rajoitettu erä.
24,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Tuotenumero 6419728787720, 6419728787720


Savukerasia

Etsitkö lahjaa ihmiselle jolla on jo kaikkea vai onko etsinnässäsi hieman tyylikkäämpi savukerasia? Mikäli on, olisi tämä hopeoitu kaksipuoleinen savukerasia vastaus etsimääsi!

Tähän tyylikkääseen savukerasiaan voit laittaa kätevän jousiotoimminnolla toimivan pidikkeen avulla savukkeita kummallekkin puolelle rasiaa. Pidike pitää savukkeet tukevasti paikoillaan jotta tupakat eivät leviä pitkin pihoja rasian aukaistaessaan. Kotelossa on myös jämäkkä lukitusmekansimi joka pitää huolen siitä että rasia ei aukea vahingossa.

Rasian pintaan on tehty tyylikästä kuviointia, joka tuo rasiaan mielenkiintoa ja omanlaista kontrastia. Toisellepuolelle rasiaa on jätetty pieni sileä tila kaiverrukselle. Kaiverruspaikkaan voikin halutessaan kirjoittaa vaikkapa savukerasian omistajan nimen, jotta illanistujaisissa savukerasia ei eksy väärään taskuun.. ;) 

Mikäli haluat savukerasiaan kaiverruksen, valitse alla olevista oheistuotteista kohta kaiverrus riipukseen / ranneketjuun. Huomioithan että kaiverrustila on pieni, joten rasiaan mahtuu kaivertamaan esim. lyhyen nimen tai päivämäärän. Huom! Kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto - tai palautusoikeutta.

Savukekotelo, kaksipuolinen jousikiinnike 20 savukkeelle, metalli + nahka kannettava


Leveys 6,8 cm.
Korkeus 9,3 cm.

Musta; Matta

Croco; Kiiltävä


Pituus:
15 cm
Korkeus:
9.3 cm
Leveys:
6.8 cm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua