Kultakeskus Oy- Tapio Wirkkala, Lehtimalja , jaloteräs

Kultakeskus Oy
Kultakeskus Oy- Tapio Wirkkala, Lehtimalja , jaloteräs
Kultakeskus Oy- Tapio Wirkkala, Lehtimalja , jaloteräs

kultakeskus oy lehtimalja teräs jaloteräs lahja design suomalainen kotimainen muotoilu tapio wirkkala

Tuotetta rajoitettu erä.
162,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6420268319845

Kultakeskus Oy- Tapio Wirkkala, Lehtimalja , jaloteräs

Tyylikäs teräsmalja

Tapio Wirkkalan lehtimalja on yksi miehen vaikuttavimmista luomuksista. Wirkkalan tyylittelemä malja on 100 mm leveä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu. Toimitus  aina lahjapakkauksessa!Kultakeskus Oy on Suomen suurin jalometallialan yritys. Jo 100 vuotta toimineen Kultakeskuksen valikoimiin kuuluu timantti-, kulta- ja hopeakoruja, monta eri sarjaa pöytähopeita sekä mm. laadukkaat teräs- ja kristalliesineet. Kohinoor ja Kultakeskus-Hopea lienevät Kultakeskuksen tunnetuimmat tuotemerkit.


Suomalaisen muotoilun mestari taiteilija Tapio Wirkkala (1915-1985) oli mitä moninaisempien raaka-aineiden ja käyttö-ja taide-esineiden käsittelyn ja suunnittelun taitaja. Yli kolmekymmentä vuotta kestäneen intensiivisin luomiskautensa aikana Tapio Wirkkala suunnitteli Kultakeskukselle yli 600 hopea-, pronssi- ja tinatuotetta, joista monet jäivät elämään muotoilun klassikoina ja kuuluvat yhä eräänlaisena perustuksena Kultakeskuksen valikoimiin.

Suunnittelutyöstään Tapio Wirkkala sai runsaasti sekä koti- että ulkomaista tunnustusta, mm. lukuisia Grande Premioita triennaaleissa useina eri vuosina sekä Italian presidentin kultamitalin Faenzan kansainvälisissä keramiikkakilpailuissa vuosina 1967-1973. Tapio Wirkkala sai kunniatohtorin arvon Lontoon Royal College of Artilta vuonna 1971. Englannien kultaseppien killan kunniajäseneksi hänet kutsuttiin vuonna 1971. Akateemikon arvonimi hänelle myönnettiin 1972.

Toimitusaika1-3 arkipv. Materiaali Teräs Väri Teräs Leveys 180 mm  SuunnittelijaTapio Wirkkala
Arvostelut 0 arvostelua