jmSMART- Älykello. TRAIL

jmSMART- Älykello. TRAIL
jmSMART- Älykello. TRAIL

jmsmart älykello kello rannekello urheilu urheilukello Justminute Smart

Tuotetta rajoitettu erä.
99,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.
T U L O S S A !

Justminute Smart

JmSmart Trail GPS Älykello PJS0006P

JmSmart on ihanteellinen kumppani terveellisemmän elämäntyylin seurantaan. JmSmart älykelloilla seuraat helposti päivittäistä aktiivisuuttasi, harjoittelua, sykettä ja unta. Päivittäisen aktiivisuuden seuranta ja ensimmäinen askel tavoitteiden saavuttamisessa ei ole koskaan ollut näin helppoa! 

Tuotteen ominaisuudet:

- Käyttökieli englanti- 50m vesitiiviys- Ø 40x35mm- pinkki/turkoosi polyuretaaniranne- 1,3"" TFT-LCD näyttö- Räätälöitävä kellotaulu- puhelu ja viesti näyttö- gps- sydämen syke, askeleet, etäisyys, kalorit, säätiedot, musiikin soitto, unianalyysi- 14 urheilulajia- hengitysharjoitustila- ajanotto / ajastin- VeryFitPro appi- Working time: 5-7 päivää- Android 4.4+ ja iOS 8.0+ 


Justminute-mallistosta löydät ihanan eläväiset herätys ja seinäkellot. Uutuutena mallisto täydentyy nyt myös älykkäillä Justminute Smart -tuotteilla.

Justminute Smart (JmSmart) on ihanteellinen kumppani terveellisemmän elämäntyylin seurantaan. Justminute Smart  -älykelloilla seuraat helposti päivittäistä aktiivisuuttasi, harjoittelua, sykettä ja unta. Päivittäisen aktiivisuuden seuranta ja ensimmäinen askel tavoitteiden saavuttamisessa ei ole koskaan ollut näin helppoa!