Nomination Italy- Classic, Puppy Silver Charm

Nomination
Nomination Italy- Classic, Puppy Silver Charm
Nomination Italy- Classic, Puppy Silver Charm

nomination italy classic pala yksittäinen pala lisätään rannekkeeseen ranneke unisex

Tuotetta rajoitettu erä.
24,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Nomination irtopalat

 

Nomination Italy- Classic, 

Puppy Silver Charm 

- Materiaali: Ruostumaton teräs, Sterling-hopea
- Koko: Classic
- Kirkas
- Takuu 24kk

Sterling-hopeista narsissia koristaa keltainen zirkonia, ja helan runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Nomination Italy-paloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa!


Korun pinta on koristeltu 18-karaatin kullalla ja emalipinta. Helan runko on ruostumatonta terästä. Italialaisilla Nomination-paloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Italialaisesta Nomination Italy- korupalasarjasta löydät jopa useita erilaisia korupaloja, joiden avulla luot juuri sinulle sopivan ainutlaatuisen kokonaisuuden. Jokainen pala on yhteensopiva valitsemasi Classic- rannekkeen kanssa, ja valikoimasta löydät korukivin ja emalimaalein koristeltuja teräksisiä, 18 karaatin kultaisia ja 9 karaatin ruusukultaisia paloja, jotka kertovat juuri sinun tarinaasi. Palat kiinnitetään rannekkeeseen jousimekanismin avulla.


Nomination Italy on italialainen design- ja muotikorujen valmistaja. Yhtiön perusti Paolo Gensini vuonna 1987. Nomination tuli alunperin tunnetuksi huippusuositulla keräiltävällä Composable -korusarjallaan, ja 2000-luvulta ilmiö yleistyi maailmanlaajuiseksi trendiksi.
Nomination -rannekorut ovat käytössä kestäviä, laadukkaita ja turvallisia: materiaaleina käytetään kirurginterästä, 18 karaatin kultaa, 925 -hopeaa, emalia, zirkoneja ja aitoja jalokiviä.
Nomination Composable on aina kantajansa näköinen, yksilöllinen koru. Laajasta mallistosta on valittavissa lukemattomia kuviopaloja eri aihepiireistä: kirjaimia, horoskooppeja, lippuja, harrastus-, työ-, lemmikki- ja matkailuaiheisia paloja, koristellisia kivipaloja...
Suunnittele, valitse ja kokoa!Arvostelut 0 arvostelua