GANT- Eastham- IPG, miesten kello

GANT
GANT- Eastham- IPG, miesten kello
GANT- Eastham- IPG, miesten kello

gant kello rannekello metallihihna nikkelivapaa tyylikäs laadukas ajaton kello

Tuotetta rajoitettu erä.
249,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7333240004440

GANT

Tyylikäs ja ohut miesten rannekello Gantilta. Nyt myös teräsrannekkeella.

Gant Eastham G161005 on tyylikäs miesten rannekello, jossa on kullanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja ranneke. Mineraalilasin alla suojassa on tyylikäs musta kellotaulu. Rungon leveys on 42 mm ja paksuus 10 mm. Ranneke on säädettävissä 160 - 205 mm pituuteen ja sen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Kellon ominaisuuksiin kuuluu päivyri kello kolmessa. Gant G161005 kuuluu vesitiiviysluokkaan 10 atm / 100 m eli se on uintitiivis.


  • Mukana kellovakuutus ja 2 vuoden takuu
  • Kello toimitetaan alkuperäisessä kotelossa
  • Ilmainen toimitus
  • Valtuutettu jälleenmyyjäKaikille Gant-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä rasiassa!

Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön. 


Arvostelut 0 arvostelua