GANT- Sussex IPG, naisten kello

GANT
GANT- Sussex IPG, naisten kello
GANT- Sussex IPG, naisten kello GANT- Sussex IPG, naisten kello

gant kello rannekello metallihihna nikkelivapaa tyylikäs laadukas ajaton kello

Tuotetta rajoitettu erä.
239,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7333240005942

GANT

Tyylikäs ja ohut naisten rannekello Gantilta. Nyt myös teräsrannekkeella. Naisten 34 mm:n kello tyylikkäissä ajattomissa väreissä uudistaa ja piristää lookiasi ja kerää katseita tällä sesongilla!
GANT- Sussex-IPG G136008 on klassista tyyliä hakevalle täydellinen vaihtoehto. GANT G136008 Sussex-IPG -kellossa on valkoinen kellotaulu, kullanväriset osoittimet ja 16 mm leveä kullanvärinen teräsranneke, joka istuu mukavan tukevasti ranteeseen. Kello kuuden kohdalla on päivämäärä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon halkaisija on 34 mm.
Ulkokehässä on hienostunut hionta, joka antaa elegantin ja näyttävän ilmeen.

  • Mukana kellovakuutus ja 2 vuoden takuu
  • Kello toimitetaan alkuperäisessä kotelossa
  • Ilmainen toimitus
  • Valtuutettu jälleenmyyjäKaikille Gant-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä rasiassa!

Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön. 


Arvostelut 0 arvostelua