GUESS- Rannekoru. Teräs. USEITA VÄREJÄ!

GUESS
GUESS- Rannekoru. Teräs. USEITA VÄREJÄ!
GUESS- Rannekoru. Teräs. USEITA VÄREJÄ! GUESS- Rannekoru. Teräs. USEITA VÄREJÄ!

guess koru rannekoru korumetalli pukukoru nikkelivapaa signature lahja

Tuotetta rajoitettu erä.
45,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7618483813937, 7618483813968


Kaunis rannekoru koristeellisella Guess -tekstillä, jossa säihkyvät kivet. 

GUESS Explosion UBB70070-S hopean värinen rannekoru on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä hohtavat kirkkaat zirconia korukivet hienossa pyramidi muotoilussa. Ranneketjussa on papukaijalukko. GUESS-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pussukassa.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Tuotenumero: UBB70071-S
  • Tuotemerkki: Guess
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Kivinä kirkkaat zirkonit
  • Pituus säädettävissä välille: 14,5cm - 18,5cm 

Hoito -ohjeet

- Käytä pehmeää, nukkaamatonta liinaa hikejäämien ja hienojen likahiukkasten poistamiseen.- Kuuma vesi auttaa raskaammassa likaantumisessa.- Älä käytä vahvoja pesuaineita.- Laita korut päälle vasta, kun olet käyttänyt kosmetiikkaa - hiuslakkaa, jauhetta, hajuvettä, deodorantteja, aurinkovoiteita jne. voi vahingoittaa koruja.- On parasta säilyttää korusi korulaatikossa, jossa on useita osia, jotta korut voidaan säilyttää erikseen, jotta ne eivät naarmuunnu toisiaan vasten.- Älä säilytä koruja kosteissa tiloissa - kosteus saa hopea- ja kultakorut hapettumaan ajan myötä.- Älä käytä koruja, kun teet kotitöitä, puutarhanhoitoa, urheilua, suihkuja, aurinkoa tai saunassa.


Guess on marokkolaisveljesten Amerikassa vuonna 1981 perustama muotibrändi. Guess raivasi tiensä tunnettujen merkkien joukkoon kivipestyillä farkkuhousuilla. Ensimmäisen Guess korumalliston he lanseerasivat vuonna 2007, jonka jälkeen uusia koruja on julkaistu useasti. Yksityiskohtaiset ja persoonalliset Guess kaulakorut toimivat mitä loistavimpina lahjoina läheisellesi.
Pakkaamme Guess kaulakorut aina valmistajan viralliseen korupakkaukseen omasta varastostamme.

Arvostelut 0 arvostelua