BALMUIR- Karahvi, WINSTON DEKANTTERI, WHISKEY

BALMUIR- Karahvi, WINSTON DEKANTTERI, WHISKEY
BALMUIR- Karahvi, WINSTON DEKANTTERI, WHISKEY BALMUIR- Karahvi, WINSTON DEKANTTERI, WHISKEY BALMUIR- Karahvi, WINSTON DEKANTTERI, WHISKEY

balmuir kristalli kristallilasit lahja lahjatuotteita yrityslahja sisustus lifestyle brändi kotimainen

Tuotetta rajoitettu erä.
99,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8593403820426


BALMUIR- WINSTON DEKANTTERI, WHISKEY

Elegantti Winston-karahvi tuo tyyliä jokaiseen illallispöytään. Winston-karahvi on valmistettu kristallista ja se edustaa satoja vuosia vanhaa, hienointa eurooppalaista valmistusperinnettä.

Elegantti Balmuir Winston -karahvi tuo tyyliä jokaiseen illallispöytään. Winston-karahvi on valmistettu kristallista ja se edustaa satoja vuosia vanhaa, hienointa eurooppalaista valmistusperinnettä. Upea yhdistelmä kristallia ja ajatonta, kaunista designia. Balmuir Winston -karahvi on erinomainen lahjaidea laatutuotteiden ja hyvän juoman ystävälle.

Hoito-ohje kristallilaseille

Balmuirin ainutlaatuinen kristallikokoelma edustaa satoja vuosia vanhaa, hienointa eurooppalaista valmistusperinnettä. Upea yhdistelmä kristallia ja ajatonta, kaunista designia tuo juhlantuntua kaikkiin tilanteisiin. Tuotteet on valmistettu lyijyttömästä kristallista Tšekeissä. Balmuir-kristallit ovat erinomainen lahjaidea laatutuotteiden ja hyvän juoman ystävälle. Kristallilaseille suositellaan käsinpesua. 

LisätietojaSKU250120204ValmistusmaaTšekkiVäriKirkasKoko850mlHoito-ohjeKonepesuMateriaaliKristalliArvostelut 0 arvostelua