BALMUIR- CECIL, korttikotelo. Useita värejä!

BALMUIR- CECIL, korttikotelo. Useita värejä!
BALMUIR- CECIL, korttikotelo. Useita värejä! BALMUIR- CECIL, korttikotelo. Useita värejä! BALMUIR- CECIL, korttikotelo. Useita värejä! BALMUIR- CECIL, korttikotelo. Useita värejä!

balmuir kortti korttikotelo lahja lahjatuotteita yrityslahja sisustus lifestyle brändi kotimainen

Tuotetta rajoitettu erä.
80,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6438232749642, 6438232707178

BALMUIR- CECIL, KORTTIKOTELO


Yksinkertaisen tyylikäs Balmuir Cecil -korttikotelo kulkee pienen kokonsa ansiosta helposti mukana kaikkialla.

Yksinkertaisen tyylikäs Balmuir Cecil -korttikotelo kulkee pienen kokonsa ansiosta helposti mukana kaikkialla. Cecil-korttikotelossa on kuusi korttipaikkaa ja se on valmistettu korkealaatuisesta, kestävästä nahasta, jonka luonnollinen pintakuvio ihastuttaa aitoudellaan. Kotelon etupuolta koristaa pieni Balmuir-logo.

Hoito-ohje laukuille ja lompakoille

Balmuirin laukut ja lompakot valmistetaan korkealaatuisesta nahasta Turkissa. Tuotteet tehdään pitkälti käsityönä ja yhden tuotteen valmistus vaatii kymmeniä eri vaiheita. Laadukkaassa nahkalaukussa ja lompakossa pienetkin yksityiskohdat on huomioitu tarkkaan. Esimerkiksi nahan reunat viimeistellään maalaamalla useaan kertaan. Tuotteen saumat viimeistellään ja varmistetaan käsiompelein. Jokainen tuote käy läpi huolellisen tarkistusprosessin.

Huomioithan seuraavat ohjeet:

  • Vältä kuumuutta ja suoraa auringonvaloa sekä kosteutta.

  • Likatahrat voi puhdistaa nahkealla ja värjäämättömällä liinalla ja antaa tuotteen kuivua hyvin ilmastoidussa tilassa. Saippuaa ja liuottimia tulee välttää.

  • Puhdistukseen voi käyttää myös hellävaraista nahkarasvaa, esim. Colonnil Organic -tuotesarja on testattu ja laukuille suositeltava.

  • Vesi, öljy, kosmetiikkatuotteet ja terävät tai värjäävät materiaalit voivat jättää pintaan läikkiä tai naarmuja. Vältä niiden kosketusta tuotteeseen.

  • Säilytä tuotetta sille suunnitellussa suojaavassa dust bagissa, kun se ei ole käytössä.

LisätietojaSKU599120235ValmistusmaaTurkkiVäriGold metallicKoko10.5x7.5cmHoito-ohjePyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.MateriaaliLehmännahkaYksityiskohtien väriKulta

Arvostelut 0 arvostelua