BALMUIR- GLITTER, PALLOKYNTTILÄ

BALMUIR- GLITTER, PALLOKYNTTILÄ
BALMUIR- GLITTER, PALLOKYNTTILÄ BALMUIR- GLITTER, PALLOKYNTTILÄ BALMUIR- GLITTER, PALLOKYNTTILÄ BALMUIR- GLITTER, PALLOKYNTTILÄ

balmuir kynttilä kristalli kristallilasit lahja lahjatuotteita yrityslahja sisustus lifestyle brändi kotimainen

Tuotetta rajoitettu erä.
23,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6438232713520

BALMUIR- GLITTER, PALLOKYNTTILÄ


Balmuir-pallokynttilät sopivat täydellisesti kauniiseen kattaukseen yhdistettynä Balmuir Verona-kynttilänjalkaan. Balmuir-kynttilät valmistetaan italialaisella osaamisella pitkän käsityöperinteen mukaisesti. Kaunis muoto ja syvät, katseenvangitsevat värit luovat ihastuttavan ilmapiirin. Käsityönä tehty metallinen, samettinen tai kimalteleva pintakäsittely viimeistelevät hienostuneen koristelun juhlaviin tilaisuuksiin ja kodin sisustukseen. Balmuir-pallokynttilöistä löytyy laaja ihastuttavien värien valikoima.

Balmuir-kynttilät

Balmuir-kynttilät ovat 100 % parafiinia ja valmistettu Euroopassa. Kynttilän sydänlanka tulee suoristaa ja lyhentää mahdollisimman lyhyeksi (noin 0,5 cm) ennen sytyttämistä. Huomioi kynttilää polttaessa, että reunojen on hyvä olla tasaiset, jotta kynttilä palaa kauniisti ja turvallisesti. Jos reunat eivät pala tasaisesti kynttilän mukana, poista ylimääräiset reunat käsin.

Huomioithan seuraavat turvallisuusohjeet:

  • Polta kynttilää kerralla enintään 3 tuntia.

  • Kynttiläasetelmissa kynttilöiden välisen etäisyyden on oltava vähintään 7cm.

  • Älä jätä palavaa kynttilää koskaan ilman valvontaa.

  • Pidä kynttilät lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.

  • Sijoita kynttilä palamattomalle, kuumuutta kestävälle alustalle ja riittävän kauas palavista materiaaleista (kuten verhoista).

  • Käytä kynttilänsammutinta sammuttamaan kynttilä.

LisätietojaSKU133081720MValmistusmaaPuolaVäriHopeinen glitterKokoØ 10cmPaloaikaNoin 50 tuntiaMateriaali100% ParafiiniPakkausBalmuir-tuotepakkaus

Arvostelut 0 arvostelua