BALMUIR- VELVET, PALLOKYNTTILÄ. Useita värejä!

BALMUIR- VELVET, PALLOKYNTTILÄ. Useita värejä!
BALMUIR- VELVET, PALLOKYNTTILÄ. Useita värejä! BALMUIR- VELVET, PALLOKYNTTILÄ. Useita värejä! BALMUIR- VELVET, PALLOKYNTTILÄ. Useita värejä! BALMUIR- VELVET, PALLOKYNTTILÄ. Useita värejä!

balmuir kynttilä kristalli kristallilasit lahja lahjatuotteita yrityslahja sisustus lifestyle brändi kotimainen

Tuotetta rajoitettu erä.
22,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6438232132765, 6438232130297

BALMUIR- VELVET PALLOKYNTTILÄ

Velvet-pallokynttilät sopivat täydellisesti kauniiseen kattaukseen. Kaunis muoto ja syvät, katseenvangitsevat värit luovat ihastuttavan ilmapiirin. Käsityönä tehty metallinen, samettinen tai kimalteleva pintakäsittely viimeistelevät hienostuneen koristelun juhlaviin tilaisuuksiin ja kodin sisustukseen. Voit yhdistää pallokynttilän Verona-kynttilänjalkaan.

Balmuir-kynttilät

Balmuir-kynttilät ovat 100 % parafiinia ja valmistettu Euroopassa. Kynttilän sydänlanka tulee suoristaa ja lyhentää mahdollisimman lyhyeksi (noin 0,5 cm) ennen sytyttämistä. Huomioi kynttilää polttaessa, että reunojen on hyvä olla tasaiset, jotta kynttilä palaa kauniisti ja turvallisesti. Jos reunat eivät pala tasaisesti kynttilän mukana, poista ylimääräiset reunat käsin.

Huomioithan seuraavat turvallisuusohjeet:

  • Polta kynttilää kerralla enintään 3 tuntia.

  • Kynttiläasetelmissa kynttilöiden välisen etäisyyden on oltava vähintään 7cm.

  • Älä jätä palavaa kynttilää koskaan ilman valvontaa.

  • Pidä kynttilät lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.

  • Sijoita kynttilä palamattomalle, kuumuutta kestävälle alustalle ja riittävän kauas palavista materiaaleista (kuten verhoista).

  • Käytä kynttilänsammutinta sammuttamaan kynttilä.

LisätietojaSKU113029580MValmistusmaaPuolaVäri Sandshell tai punainen KokoØ 10cmPaloaikaNoin 50 tuntiaMateriaali100% ParafiiniPakkausBalmuir-tuotepakkaus


Arvostelut 0 arvostelua