BALMUIR- VERONA, KYNTTILÄNJALKA

BALMUIR- VERONA, KYNTTILÄNJALKA
BALMUIR- VERONA, KYNTTILÄNJALKA BALMUIR- VERONA, KYNTTILÄNJALKA BALMUIR- VERONA, KYNTTILÄNJALKA

balmuir huonetuoksu kristalli kristallilasit lahja lahjatuotteita yrityslahja sisustus lifestyle brändi kotimainen

Tuotetta rajoitettu erä.
100,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6438232190086

BALMUIR- VERONA, KYNTTILÄNJALKA


Elegantti Balmuir Verona -kynttilänjalka on upea yhdistelmä kristallia ja kaunista designia. Kristallista valmistettu Verona-kynttilänjalka edustaa hienointa, satoja vuosia vanhaa eurooppalaista valmistusperinnettä 

25x12 cm (M)

Elegantti Balmuir Verona -kynttilänjalka on upea yhdistelmä kristallia ja kaunista designia. Kristallista valmistettu Verona-kynttilänjalka edustaa hienointa, satoja vuosia vanhaa eurooppalaista valmistusperinnettä. Tuo illallispöytään ripaus glamouria ja näyttävyyttä yhdistämällä Verona-kynttilänjalka Balmuirin pallokynttilöihin. Verona-kynttilänjalka on myös hieno, arvostettu lahjaidea korkealaatuisia materiaaleja arvostavalle ystävälle.

Hoito-ohje kristallilaseille

Balmuirin ainutlaatuinen kristallikokoelma edustaa satoja vuosia vanhaa, hienointa eurooppalaista valmistusperinnettä. Upea yhdistelmä kristallia ja ajatonta, kaunista designia tuo juhlantuntua kaikkiin tilanteisiin. Tuotteet on valmistettu lyijyttömästä kristallista Tšekeissä. Balmuir-kristallit ovat erinomainen lahjaidea laatutuotteiden ja hyvän juoman ystävälle. Kristallilaseille suositellaan käsinpesua. 

LisätietojaSKUverona-candle-stand-collectionValmistusmaaTšekkiVäriKirkasMateriaaliKristalli

Arvostelut 0 arvostelua