Gaura Pearls- Dora, helmikorvakorut

Gaura Pearls
Gaura Pearls- Dora, helmikorvakorut
Gaura Pearls- Dora, helmikorvakorut

gaura pearls helmikoru helmi makeanvedenhelmi koru kaunis ja eleganttinen kastelahja lahja ensilahja

Tuotetta rajoitettu erä.
95,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 200042570060

Gaura Pearls korvakorut

AJATON JA AINUTLAATUINEN

Halusimme luoda ainutlaatuisen ja modernin korun, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Ajattoman muotoilun ansiosta voit yhdistellä korua helposti muiden korujesi kanssa. Käsintehdyn korun kauneus löytyy yksityiskohdista!

OMINAISUUDET

Tuotekoodi: KOSK17428EMateriaali: rodinoitu 925 hopeaHelmi: valkoinen viljelty makeanvedenhelmi 9.5-10.0 mmKivet: Zirkonia

TUOTTEEN TOIMITUS

Kaikki korumme toimitetaan tyylikkäissä korurasioissa. Korun mukana toimitettava aitoustodistus takaa, että korusi on aito, skandinaavinen designkoru.

AITO MALIN KORU


AJATON JA AINUTLAATUINEN HELMIKORU

Halusimme luoda ainutlaatuisen ja modernin korun, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Ajattoman muotoilun ansiosta voit yhdistellä korua helposti muiden korujesi kanssa. Käsintehdyn korun kauneus löytyy yksityiskohdista!TUOTTEEN TOIMITUSKaikki korumme toimitetaan tyylikkäissä korurasioissa. Korun mukana toimitettava aitoustodistus takaa, että korusi on aito, skandinaavinen designkoru.AITO MALIN KORUMALIN-korusuunnittelu kertoo nuorekkaan designkorun tarinan ja symboloi elämän tärkeitä hetkiä. Se on muotoiltu ajattoman kauniiksi, modernin skandinaavisessa hengessä.


Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet