Gaura Pearls- Classik, helmikaulakoru

Gaura Pearls
Gaura Pearls- Classik, helmikaulakoru
Gaura Pearls- Classik, helmikaulakoru Gaura Pearls- Classik, helmikaulakoru

gaura pearls helmikoru helmi makeanvedenhelmi koru kaunis ja eleganttinen kastelahja lahja ensilahja

Tuotetta rajoitettu erä.
115,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 200048900021

Gaura Pearls 


MODERNI. AJATON. MINIMALISTINEN.

Tämä koru on moderni pala designia. Tämä koru sopii arkeen, juhlaan, toimistoon villapaidassa, häihin mekon kanssa, fillariajelulle tai vaikka kaveriksi metsään kävelylle. Se tunne, kun tämä helmikoru roikku kaulassa, se tuo iloa ja voimaa joka päivään!

Modernin minimalistinen helminauha siroilla helmillä sopii hyvin tyylikkäälle nuorelle naiselle kuin myös nuoremmalle neidillekin. Korussa on kiinnitetty huomiota erityisesti helppokäyttöisyyteen ja säädettävään kokoon. Ajattoman muotoilun ansiosta voit yhdistellä korua helposti muiden korujesi kanssa. Käsintehdyn korun kauneus löytyy aidon helmen upeista yksityiskohdista!

OMINAISUUDET

Tuotekoodi: KOFORW555-CMateriaali: rodinoitu 925 hopeaHelmi: valkoinen viljelty makeanvedenhelmi n. 5-5.5 mmPituus: 40 cm + 5 cm säädettävä lukko

Tässä korussa on hyödynnetty monikäyttöisyyttä säädettävällä lukko-osalla, jonka avulla saat soviteltua korun pituutta eri asusteisiin sopivaksi.

TUOTTEEN TOIMITUS

Kaikki korumme toimitetaan tyylikkäissä korurasioissa. Korun mukana toimitettava aitoustodistus takaa, että korusi on aito, skandinaavinen designkoru.

AITO MALIN KORU

Arvostelut 0 arvostelua