Nomination Italy- Classic, Diana. Silver Charm

Nomination
Nomination Italy- Classic, Diana. Silver Charm
Nomination Italy- Classic, Diana. Silver Charm

nomination italy classic pala yksittäinen pala lisätään rannekkeeseen ranneke unisex

Tuotetta rajoitettu erä.
79,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Nomination irtopalat

 

Nomination Italy- Classic, 

Diana

. Silver Charm 

- Materiaali: Ruostumaton teräs, Sterling-hopea


Nimitys pala Royal "Diana" 140965-001Koko: ClassicMateriaali: kirurginteräs,zirkonit ja 925 puntaa Takuu: 24kk

Sterling-hopea kuistin valkoinen emali, helan runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Nomination Italy -paloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa!


Helan runko on ruostumatonta terästä. Italialaisilla Nomination-paloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Italialaisesta Nomination Italy- korupalasarjasta löydät jopa useita erilaisia korupaloja, joiden avulla luot juuri sinulle sopivan ainutlaatuisen kokonaisuuden. Jokainen pala on yhteensopiva valitsemasi Classic- rannekkeen kanssa, ja valikoimasta löydät korukivin ja emalimaalein koristeltuja teräksisiä, 18 karaatin kultaisia ja 9 karaatin ruusukultaisia paloja, jotka kertovat juuri sinun tarinaasi. Palat kiinnitetään rannekkeeseen jousimekanismin avulla.


Koru kertoo tarinanNomination Italy on italialainen design- ja muotikorujen valmistaja. Yhtiön perusti Paolo Gensini vuonna 1987. Nomination tuli alunper tunnetuksi huippusuositulla keräiltävällä Composable -korusarjallaan, ja 2000-luvulta ilmiön yleisi yleiseksi trendiksi.Nimitys -rannekorut ovat käytössä kestäviä, laadukkaita ja turvallisia: materiaaleina käytetään kirurginterästä, 18 karaatin kultaa, 925 -hopeaa, emalia, zirkoneja ja aitoja jalokiviä.Nimitys Säveltävä aina kantajansa näköinen, yksilöllinen koru. Laajasta mallistosta on valittavissa lukemattomia kuviopaloja eri aihepiireistä: kirjaimia, horoskooppeja, lippuja, harrastus-, työ-, lemmikki- ja matkailuaiheisia paloja, koristellisia kivipaloja...Suunnittele, valitse ja kokoa!

Arvostelut 0 arvostelua