s.Oliver- Unisex/Naisten kaulakoru, teräs

s. Oliver
s.Oliver- Unisex/Naisten kaulakoru, teräs
s.Oliver- Unisex/Naisten kaulakoru, teräs s.Oliver- Unisex/Naisten kaulakoru, teräs s.Oliver- Unisex/Naisten kaulakoru, teräs

s. oliver kaulakoru teräskoru rannekoru lahja miehelle sopii molemmille

Tuotetta rajoitettu erä.
69,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4056867028165

 


Laadukkaat ja trendikkäät s.Oliver korut!

Teräksisessä kaulakorussa yhdistyy tyylikkäästä kultaa ja teräksenharmaa. Asusteena tyylikäs koru on loppusilaus kokonaisuuteen. Trendikkäissä s.Oliver koruissa on käytetty vain laadukkaita materiaaleja, kuten hopeaa, nahkaa ja terästä. 

Täysin moderni - Bicolour lenkkiketju s.OliveriltaTrendikäs katseenvangitsija - se on tämä kaulakoru naisille. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on valmistettu kahdesta eri tyyppisestä ketjulenkistä: tyylitellystä tankkiketjusta ja laivan ankkuriketjusta, joka on kullattu. Kaulakoru kiinnitetään jousirenkaalla.

Mallinumero2031455Pituus42,0 cmVärihopeakultaBrändis.OliverMateriaaliRuostumaton teräsPintakiillotettu, osittain kullattuLukkoSulkarengaslukitus


Saksalainen laatumerkki s.Oliver on kansainvälisesti tunnettu merkki. Vuonna 1969 perustettu s.Oliver on alunalkaen ollut pieni, vain 25 neliön kokoinen vaatekauppa. Tänä päivänä kyseistä merkkiä myydään yli 30.ssä maassa. Nyt kansainvälinen laatubrändi löytyy myös koruineen Korukeitaan verkkokaupasta sekä myymälästä!
Arvostelut 0 arvostelua