Ted Baker- MUNICA, manikyyrisetti. USEITA VÄREJÄ!

Ted Baker
Ted Baker- MUNICA, manikyyrisetti. USEITA VÄREJÄ!
Ted Baker- MUNICA, manikyyrisetti. USEITA VÄREJÄ! Ted Baker- MUNICA, manikyyrisetti. USEITA VÄREJÄ! Ted Baker- MUNICA, manikyyrisetti. USEITA VÄREJÄ! Ted Baker- MUNICA, manikyyrisetti. USEITA VÄREJÄ! Ted Baker- MUNICA, manikyyrisetti. USEITA VÄREJÄ!

Ted-Baker manikyyri setti manikyyrisetti kynsiviila kynsisakset nikkelivapaa nikkelitestattu lahja

Tuotetta rajoitettu erä.
50,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Ted Baker logo




Ted Baker MUNICA,  manikyyrisetti. USEITA VÄREJÄ, ESIM. Miehelle sininen ja Naiselle vaalenpunainen!

Pidä kätesi ja kyntesi näyttävät upeilta tällä ihanalla pienellä Ted Bakerin manikyyrisetillä. Se on upea syntymäpäivä- tai joululahja rakkaallesi.

Tämä setti on säilytetty vaaleanpunaisessa keinonahkakotelossa, jossa on kevyesti kohokuvioitu geometrinen kuvio, ja se on täydellinen säilytettäväksi käsilaukussa tai matkalaukussa. Avaa kotelo, niin näet kultametallista valmistettu 4-osainen manikyyrisetti, joka sisältää kynsisakset, kynsileikkurit, kynsiviilan ja pinsetit, jotka pidetään turvassa vaaleanpunaisilla elastisilla silmukoilla.

TuoteMateriaaliVäriKorkeus (cm)Leveys (cm)Syvyys (cm)Nettopaino (g)

Kynsien lisävaruste
Keinonahka
Kulta, Pinkki TAI Sininen
8.00
12.20
2.50
116

Ted Baker

Vuonna 1988 perustetusta Ted Bakerista on tullut yksi nopeimmin kasvavista johtavista lifestyle-brändeistä Isossa-Britanniassa. Ted Baker on brittiläisen muodin ikoninen edustaja, ja se tarjoaa valikoiman muodikkaita vaatteita ja asusteita, jotka ovat täynnä persoonallisuutta, ensiluokkaista laatua ja laatua.



Arvostelut 0 arvostelua