Ögon- Designs Cascade Zipper Snap, lompakko. USEITA VÄREJÄ!

Teräskorut
Ögon- Designs Cascade Zipper Snap, lompakko. USEITA VÄREJÄ!
Ögon- Designs Cascade Zipper Snap, lompakko. USEITA VÄREJÄ! Ögon- Designs Cascade Zipper Snap, lompakko. USEITA VÄREJÄ! Ögon- Designs Cascade Zipper Snap, lompakko. USEITA VÄREJÄ! Ögon- Designs Cascade Zipper Snap, lompakko. USEITA VÄREJÄ!

ögon Alumiinilompakko lompakko zipper turvallinen korttilompakko rfid suojattu

Tuotetta rajoitettu erä.
69,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 3760127770459, 3760127770602, 3760127770367


Ögon- Designs

Cascade Zipper Snap, lompakko

 

Ögon-luottokorttiteline liukujärjestelmällä, vetoketjulla ja nappikiinnitys

Tämä luottokorttikotelo on ystäväsi tulevina vuosina. Teline on valmistettu alumiinista ja italialaisesta nahasta , joka suojaa korttejasi magneettiselta säteilyltä ja hakkereilta. Teknisesti tätä kutsutaan RFID-turvalliseksi – myös pankkikorttisi on suojattu petoksia vastaan lähimaksulla. Sisällä luottokorttipidike tarjoaa tilaa jopa 6 kortille , kolikolle ja seteleille. Kolikot voidaan sijoittaa vetoketjulliseen lokeroon ja lompakko voidaan sulkea nappikiinnitys - neppari. Kortit tulevat ulos liukumekanismilla, joten sinulla on yleiskuva kaikista korteista yhdellä silmäyksellä.

Ögon lyhyesti

Ögon-luottokorttien haltijat ovat peräisin Ruotsista, ja ne ovat olleet tuttu nimi designmaailmassa vuodesta 2004. Ögon-luottokorttikotelot perustuvat Zero Halliburton & Rimowa -koteloiden tyyliin. Ögon oli ensimmäinen tuotemerkki, joka markkinoi näitä luottokorttikoteloita. Ögon tarkoittaa muotoilua, laatua, suojausta ja turvallisuutta.

Tekniset tiedot

 

Materiaali:alumiinia ja nahkaa
Väri:sininen
Mitat: 97 x 68 x 25 mm
Paino:74 grammaa
Kapasiteetti:6 korttia
Takuu:2 vuotta


Korkeus:
97 m
Leveys:
68 m
Paino:
93 g
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet