GANT- Park Avenue, naisten kello

GANT
GANT- Park Avenue, naisten kello
GANT- Park Avenue, naisten kello

gant kello rannekello metallihihna nikkelivapaa tyylikäs laadukas ajaton kello

Tuotetta rajoitettu erä.
199,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7333240006871

GANT

 Park Avenue 32- Diamond G-IPG 

Tyylikäs ja ohut naisten rannekello Gantilta. Nyt myös teräsrannekkeella. Kello tyylikkäissä ajattomissa väreissä uudistaa ja piristää lookiasi ja kerää katseita tällä sesongilla!


TUOTTEEN KUVAUSGANT -kello on enemmän kuin lisävaruste. Luksusmateriaaleja käyttämällä olemme luoneet naisten kokoelman, joka kunnioittaa historiallista amerikkalaista urheiluvaatettamme. Rannekello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on kulta-ioni ja siinä on 12 kpl zircon. Kotelon halkaisija 32 mm, paksuus 7 mm3 kättä5 ATM vedenkestävyys

  • Mukana kellovakuutus ja 2 vuoden takuu
  • Kello toimitetaan alkuperäisessä kotelossa
  • Ilmainen toimitus
  • Valtuutettu jälleenmyyjäKaikille Gant-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan aina valmistajan alkuperäisessä rasiassa!

Gant on alkuperältään amerikkalainen, perinteikäs ja suosittu muotimerkki, johon on helppo rakastua. Gant-rannekellot tunnetaan laadustaan kaikkien muodin ja designin ystävien keskuudessa. Gant-rannekellojen valikoima on laaja ja muodikas. Gant on yksi pohjoismaiden suositummista muodikkaista kellomerkeistä. Kaikki Gant-rannekellojen rannekkeet ovat aitoja nahkarannekkeita, ruostumattomia teräsrannekkeita tai kestäviä silikonirannekkeita. Gant-rannekellojen tyylin tunnistaa hienovaraisista yksityiskohdista, ajattomista materiaali- ja muotovalinnoista ja laadukkaasta viimeistelystä. Gant-rannekellojen kellovalikoimasta löydät rannekellot moneen makuun ja tyyliin. Gant-rannekelloissa kellojen kaivatut, klassiset erityistoiminnallisuudet yhdistyvät taitavaan muotoiluun. Gantin miesten rannekelloista löytyy kokoa kaikille kellonkäyttäjille ja näyttävyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Gant-rannekello pitää huolen siitä, että kellon käyttäjä on mukana niin muodissa kuin ajassakin. Gant-rannekellojen valikoimaan kuuluu myös mittava ja suosittu rannekellolajitelma naisten rannekelloja. Gant-rannekellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Gant-rannekelloista löydät laadukkaita rannekelloja lahjaksi ja omaan käyttöön. 


Arvostelut 0 arvostelua