GUESS- Heart Romance, rannekoru. Kullanvärinen teräs

GUESS
GUESS- Heart Romance, rannekoru. Kullanvärinen teräs
GUESS- Heart Romance, rannekoru. Kullanvärinen teräs GUESS- Heart Romance, rannekoru. Kullanvärinen teräs

guess koru rannekoru teräs teräskoru pukukoru nikkelivapaa signature lahja

Tuotetta rajoitettu erä.
45,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7618483814538GUESS- korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pussukassa.

  • Materiaali:  kullanvärinen teräs
  • Ketjun pituus: 15,5-19,5cm
  • Riipuksen koko: 18x19mm

Yksityiskohdat

GUESS Heart Romance rannekoru on tyylikkäät naisten korvakorut, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. koru on koristeltu GUESS-logolla ja säihkyvillä zirkonioilla.

Hoito -ohjeet

- Käytä pehmeää, nukkaamatonta liinaa hikejäämien ja hienojen likahiukkasten poistamiseen.- Kuuma vesi auttaa raskaammassa likaantumisessa.- Älä käytä vahvoja pesuaineita.- Laita korut päälle vasta, kun olet käyttänyt kosmetiikkaa - hiuslakkaa, jauhetta, hajuvettä, deodorantteja, aurinkovoiteita jne. voi vahingoittaa koruja.- On parasta säilyttää korusi korulaatikossa, jossa on useita osia, jotta korut voidaan säilyttää erikseen, jotta ne eivät naarmuunnu toisiaan vasten.- Älä säilytä koruja kosteissa tiloissa - kosteus saa hopea- ja kultakorut hapettumaan ajan myötä.- Älä käytä koruja, kun teet kotitöitä, puutarhanhoitoa, urheilua, suihkuja, aurinkoa tai saunassa.


Guess on marokkolaisveljesten Amerikassa vuonna 1981 perustama muotibrändi. Guess raivasi tiensä tunnettujen merkkien joukkoon kivipestyillä farkkuhousuilla. Ensimmäisen Guess korumalliston he lanseerasivat vuonna 2007, jonka jälkeen uusia koruja on julkaistu useasti. Yksityiskohtaiset ja persoonalliset Guess kaulakorut toimivat mitä loistavimpina lahjoina läheisellesi.
Pakkaamme Guess kaulakorut aina valmistajan viralliseen korupakkaukseen omasta varastostamme.

Arvostelut 0 arvostelua